Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostinsuodatin Postfix Mail Serverille

The Postfix-postipalvelin ansaitsee parhaimman roskapostinsuodattimen markkinoilla ja on epäilemättä SPAMfighterin roskapostinvastainen palvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai voit käyttää isännöityä ratkaisuamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostisuodattimia suojaamaan Postfix-postipalvelinta roskapostia ja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin näitä kahta allaolevaa roskapostisuodatinratkaisua ja suojaa Postfix-postipalvelimesi ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway integroituu täydellisesti yhtiön nykyiseen sähköpostin infrastruktuuriin turvatakseen yrityksen sähköpostiympäristön. Se on helppo asentaa ja käyttää ilman päivittäisiä ylläpitotehtäviä. SPAMfighter Mail Gateway perustuu SPAMfighterin ainutlaatuiseen maailmanlaajuiseen yhteisöön, jossa on yli 6 miljoonaa käyttäjää
Isännöity Roskapostinsuodatin yrityksille ja organisaatioille

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 237 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

8,603,600 käyttäjää suojautuu tällä hetkellä roskapostilta SPAMfighterin avulla, ja viimeisen 24 tunnin aikana |303 käyttäjää on liittynyt roskapostin vastaiseen taisteluun. Jos SPAMfighter vastaanottaa roskapostia jota ohjelma ei itse havaitse, käyttäjä voi yhdellä hiiren klikkauksella ilmoittaa ohjelmalle roskapostista ja näin saattaa haitallinen roskapostittaja muiden ohjelman käyttäjien tietoon maailmanlaajuisesti.

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Spam suodatin Postfix Mail Server

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner