Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostinsuodatin QMail Mail Serverille

The QMail mail Palvelin ansaitsee parhaimman roskapostisuodattimen markkinoilla ja on epäilemättä SPAMfighterin roskapostin vastainen palvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai voit käyttää isännöityä ratkaisuamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostisuodattimia suojaamaan the QMail mail Palvelinta roskaposti-ja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta roskapostisuodatinratkaisua alla ja suojaa QMail mail Serverisi ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

SPAMfighter Mail Gateway integroituu täydellisesti yhtiön nykyiseen sähköpostin infrastruktuuriin turvatakseen yrityksen sähköpostiympäristön. Se on helppo asentaa ja käyttää ilman päivittäisiä ylläpitotehtäviä. SPAMfighter Mail Gateway perustuu SPAMfighterin ainutlaatuiseen maailmanlaajuiseen yhteisöön, jossa on yli 6 miljoonaa käyttäjää

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Isännöity Roskapostinsuodatin yrityksille ja organisaatioille
Isännöity Roskapostinsuodatin yrityksille ja organisaatioille

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 237 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

SPAMfighter-yhteisö kasvaa joka päivä ja meillä on yhteensä 8,607,773 käyttäjää 237 maasta, jotka auttavat meitä roskapostinvastaisessa taistelussa:

SPAMfighter on Euroopan Johtava Roskapostinvastaisen Ohjelmiston kehittäjä!

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner