Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostin Suodatin XMail Mail Serverille

The XMail mail Server ansaitsee parhaimman roskapostisuodattimen markkinoilla ja on epäilemättä SPAMfighterin roskapostinvastainen palvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai voit käyttää isännöityä ratkaisua. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostisuodattimia XMail mail Palvelimen suojelemisessa roskaposti-ja verkkourkintapetoksia vastaan. Katso tarkemmin kahta roskapostinsuodatinratkaisua alapuolella ja suojaa XMail mail Palvelimesi ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integrates seamlessly with Windows and handles up to 200.000 emails per hour with a minimum hardware demand. Fully capable of installation in virtual windows environments (VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 237 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

SPAMfighter-yhteisö kasvaa joka päivä ja meillä on yhteensä 8,602,015 käyttäjää 237 maasta, jotka auttavat meitä roskapostinvastaisessa taistelussa:

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Spam suodatin XMail Mail Server

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner