Valitse kieli

Ilmainen roskapostisuodatin Mozilla Thunderbirdille

SPAMfighter on rakentanut voimakkainta, turvallisinta ja tehokkainta roskapostinsuodatinta markkinoilla. Jos käytät Thunderbirdiä ja haluat päästä eroon roskapostia, asenna vain SPAMfighter. Ja jos käytät sitä kotona, se on 100%:n ilmainen.

Ilmainen roskapostisuodatin Mozilla Thunderbirdille

Aina kun uusia viestejä saapuu, ne automaattisesti testataan SPAMfighterilla. Jos se on roskapostia, se siirretään roskapostikansioosi. Jos saat roskapostia, jota ei ole tutkittu, klikkaa Roskapostinesto-painiketta, ja roskaposti poistetaan lopuilta 8,713,697 SPAMfightereilta 237 maista / alueilta sekunneissa.

Ominaisuudet:

  • Suoja "verkkourkintaa", henkilöllisyysvarkauksia ja muita sähköpostipetoksia vastaan
  • Automaattinen "real mail"-suojaus - ei enää kadonneita työviestejä!
  • Blacklist/Whitelist domains and email addresses
  • Taattu Yksityisyys - me emme näe sinun sähköpostejasi
  • Ainutlaatuinen kielisuodatintyökalu joka mahdollistaa sinun pysäyttävän sähköpostit jotka on kirjoitettu erityisillä kielillä

SPAMfighterista löytyy kaksi versiota:

SPAMfighter Standard

Tämä on tuote, jonka voit ladata ja saada ilmaiseksi kuukauden ajan. Koeajan jälkeen, voit valita maksavasi ainoastaan US$29.00 ja pitää Pro-version, muuten olet automaattisesti alennettu käyttämään ilmaista SPAMfighter Standardia.
SPAMfighter Pro:ta voidaan käyttää yrityksissä ja muissa kaupallisissa ympäristöissä mahdollistamaan paremman suojan saatavuuden, lue lisää täältä.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmä

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 (32- ja 64-bittinen)

Sähköpostiohjelma

Mozilla Thunderbird