Kérem válasszon nyelvet!
SPAMfighter

A SPAMfighter Exchange Module termékismertetői

Read Reviews of SPAMfighter Exchange Module by Microsoft Exchange experts. Also read our Business cases using SPAMfighter server product here.

Awards
Awards

TechRepublic
"A SEM egy folyamatosan fejlődő eszköz, ami annyira közel hozza a 100%-hoz a spam elleni harcot, amennyire csak lehetséges. A végeredmény...SEM mindenképpen egy kiváló kiegészítő az Exchange szerveréhez."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

ExchangeServerPro
"Ami fontosabb, kiszűrte az összes spamot, ami a szerverre érkezett anélkül, hogy egyetlen hibás találatot is generált volna a tesztelésem alatt"

<strong>PeteNetLive</strong>

PeteNetLive

"...Igen intuitív és az alapértelmezett szabályok előre be vannak állítva és alkalmazásra is kerülnek..."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

OutlookExchange
"Event sinkeket használ az SMTP-ben és értesíti a különálló levéltárolót a levél érkezéséről. Ez azt jelenti, ha a SEM meghibásodna vagy leállna, leállítva az SMTP-t, a levelek ettől függetlenül is megérkeznének."

<strong>Winmag PRO</strong><br />A SEM megnyert egy tesztet az egyik nagy holland újságban, a Winmag PRO-ban, ahol a SEM-et az egyik vezető spamszűrő terméknek kiáltották ki a Microsoft Exchange-hez.

Winmag PRO
A SEM megnyert egy tesztet az egyik nagy holland újságban, a Winmag PRO-ban, ahol a SEM-et az egyik vezető spamszűrő terméknek kiáltották ki a Microsoft Exchange-hez.

<strong>TechiesHelp</strong>

TechiesHelp

"16 éve dolgozom MS Exchange-dzsel és minden felsőkategóriás vírusirtót és spamszűrőt kipróbáltam már. A mai napig a SPAMfighter a legkönnyebben beállítható és kezelhető"

msexchange.org
"Nagyon könnyűnek találtam a szoftver telepítését és beállítását és az új lehetőségek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezetek hatékonyan vehessék fel a harcot a spammal, miközben megakadályozza a hamis találatok észlelését."

Töltse le a SPAMfighter Exchange Module teljes verzióját


Használja 30 napig ingyen

Ingyenes telefon és emailes támogatás

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /