Kérem válasszon nyelvet!
SPAMfighter

A SPAMfighter Exchange Module termékismertetői

Read Reviews of SPAMfighter Exchange Module by Microsoft Exchange experts. Also read our Business cases using SPAMfighter server product here.

Awards
Awards

msexchange.org
"Nagyon könnyűnek találtam a szoftver telepítését és beállítását és az új lehetőségek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezetek hatékonyan vehessék fel a harcot a spammal, miközben megakadályozza a hamis találatok észlelését."

Awards

TechRepublic
"A SEM egy folyamatosan fejlődő eszköz, ami annyira közel hozza a 100%-hoz a spam elleni harcot, amennyire csak lehetséges. A végeredmény...SEM mindenképpen egy kiváló kiegészítő az Exchange szerveréhez."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

ExchangeServerPro
"Ami fontosabb, kiszűrte az összes spamot, ami a szerverre érkezett anélkül, hogy egyetlen hibás találatot is generált volna a tesztelésem alatt"

Awards

MessagingTalk
"A SPAMfighter hatalmas erőfeszítéseket tett nemcsak a folyamatos szolgáltatás megőrzéséért, hanem teljesítmény tekintetében is 28 szerverrel az egész világon"

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

OutlookExchange
"Event sinkeket használ az SMTP-ben és értesíti a különálló levéltárolót a levél érkezéséről. Ez azt jelenti, ha a SEM meghibásodna vagy leállna, leállítva az SMTP-t, a levelek ettől függetlenül is megérkeznének."

<strong>Winmag PRO</strong><br />A SEM megnyert egy tesztet az egyik nagy holland újságban, a Winmag PRO-ban, ahol a SEM-et az egyik vezető spamszűrő terméknek kiáltották ki a Microsoft Exchange-hez.

Winmag PRO
A SEM megnyert egy tesztet az egyik nagy holland újságban, a Winmag PRO-ban, ahol a SEM-et az egyik vezető spamszűrő terméknek kiáltották ki a Microsoft Exchange-hez.

<strong>TechiesHelp</strong>

TechiesHelp

"16 éve dolgozom MS Exchange-dzsel és minden felsőkategóriás vírusirtót és spamszűrőt kipróbáltam már. A mai napig a SPAMfighter a legkönnyebben beállítható és kezelhető"

<strong>PeteNetLive</strong>

PeteNetLive

"...Igen intuitív és az alapértelmezett szabályok előre be vannak állítva és alkalmazásra is kerülnek..."

Töltse le a SPAMfighter Exchange Module teljes verzióját


Használja 30 napig ingyen

Ingyenes telefon és emailes támogatás

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /