Selecteer een taal:

Blokkeer Spam nu met SPAMfighter

Het ultieme anti-spamfilter voor thuisgebruik en kleinere instellingen die geen servergebaseerde producten willen of kunnen installeren.Deze tool integreert naadloos in Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Thunderbird.

Zoekt u een manier om spam te blokkeren? De SPAMfighter Anti Spam Tool wordt gebruikt om spam en junk mail te blokkeren voor gebruikers van een aantal miljoen huis -en bedrijfscomputers op PC's en Servers in 237 landen.

Als u spam wilt blokkeren voor uw huis of bedrijfs PC of als u uw server wilt beschermen tegen spam, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Downloaden voor Windows

SPAMfighter Standaard is 100% gratis voor particulieren

Gemakkelijk in gebruik!

8,712,003 gebruikers maken reeds gebruik van SPAMfighter voor het blokkeren van spam en in de laatste 24 uur zijn er 252 nieuwe SPAMfighters bij de strijd toegevoegd. Als een SPAMfighter een spam mail ontvangt die niet gedetecteerd wordt door SPAMfighter, kan de gebruiker de spam mail met 1 klik blokkeren, en het zal in seconden geblokkeerd zijn voor de rest van de SPAMfighters.

SPAMfighter heeft Europa's leidende Blokkeerprogramma Tegen Spam ontwikkeld - Wij blokkeren spam voor honderden

Zakelijke producten

Lees meer

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway en Hosted Spam Filter zijn de meest effectieve en gebruiksvriendelijke Spamfilters om uw medewerkers te beschermentegen spam en phishing-fraude.