Selecteer een taal:
SPAMfighter

Blokkeer Spam nu met SPAMfighter

Het ultieme anti-spamfilter voor thuisgebruik en kleinere instellingen die geen servergebaseerde producten willen of kunnen installeren.Deze tool integreert naadloos in Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Thunderbird.

Zoekt u een manier om spam te blokkeren? De SPAMfighter Anti Spam Tool wordt gebruikt om spam en junk mail te blokkeren voor gebruikers van een aantal miljoen huis -en bedrijfscomputers op PC's en Servers in 237 landen.

Als u spam wilt blokkeren voor uw huis of bedrijfs PC of als u uw server wilt beschermen tegen spam, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Downloaden voor Windows

SPAMfighter Standaard is 100% gratis voor particulieren

Bevat

  • Award winnende technologie voor het blokkeren van spam
  • Bescherming tegen"phishing", identiteitsfraude en andere vormen van e-mail fraude
  • Blokkeer spam op alle e-mail accounts op uw PC
  • Uniek taalfiltering tool dat u de mogelijkheid geeft voor het blokkeren van spam geschreven in specifieke talen
  • Automatische "goedgekeurde mail" bescherming - dus geen verloren zakenmails!
  • Blacklist-domeinen en e-mails

Gemakkelijk in gebruik!

8,616,424 gebruikers zijn in gebruik van SPAMfighter voor het blokkeren van spam en in de laatste 24 uur zijn er 324 nieuwe SPAMfighters toegetreden tot de strijd. Als een SPAMfighter gebruiker een spam-mail ontvangt die niet door SPAMfighter is gedetecteerd, kan de gebruiker de spam-mail blokkeren met een knop en het zal geblokkeerd zijn voor de rest van de gebruikers van SPAMfighter in een paar seconden.

SPAMfighter Standard is een gratis tool voor het blokkeren van spam voor Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Mozilla Thunderbird dat automatisch en efficiënt spam en phishing-fraude mails blokkeert. Wanneer er nieuwe e-mail binnenkomt, wordt deze automatisch getest door SPAMfighter en als het spam is, wordt het verplaatst naar uw spam folder.

Zakelijke producten

Lees meer

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway en Hosted Spam Filter zijn de meest effectieve en gebruiksvriendelijke Spamfilters om uw medewerkers te beschermentegen spam en phishing-fraude.