Selecteer een taal:
SPAMfighter

Blokkeer Spam nu met SPAMfighter

Het ultieme anti-spamfilter voor thuisgebruik en kleinere instellingen die geen servergebaseerde producten willen of kunnen installeren.Deze tool integreert naadloos in Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Thunderbird.

Block spam met SPAMfighter

Zoekt u een manier om spam te blokkeren? De SPAMfighter Anti Spam Tool wordt gebruikt om spam en junk mail te blokkeren voor gebruikers van een aantal miljoen huis -en bedrijfscomputers op PC's en Servers in 237 landen.

Als u spam wilt blokkeren voor uw huis of bedrijfs PC of als u uw server wilt beschermen tegen spam, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

8,603,242 gebruikers zijn in gebruik van SPAMfighter voor het blokkeren van spam en in de laatste 24 uur zijn er 249 nieuwe SPAMfighters toegetreden tot de strijd. Als een SPAMfighter gebruiker een spam-mail ontvangt die niet door SPAMfighter is gedetecteerd, kan de gebruiker de spam-mail blokkeren met een knop en het zal geblokkeerd zijn voor de rest van de gebruikers van SPAMfighter in een paar seconden.

Start het downloaden nu
  • SPAMfighter Standard is 100% gratis voor thuis gebruikers
  • Award winnende technologie voor het blokkeren van spam
  • Bescherming tegen"phishing", identiteitsfraude en andere vormen van e-mail fraude
  • Blokkeer spam op alle e-mail accounts op uw PC
  • Uniek taalfiltering tool dat u de mogelijkheid geeft voor het blokkeren van spam geschreven in specifieke talen
  • Automatische "goedgekeurde mail" bescherming - dus geen verloren zakenmails!
  • Blacklist-domeinen en e-mails
  • Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Chinees, Grieks, Russisch, Zweeds, Noors, Fins, Bulgaars, Japans, Portugees, Tsjechisch, Hongaars, Vietnamees en Deens

SPAMfighter Standard is een gratis tool voor het blokkeren van spam voor Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Mozilla Thunderbird dat automatisch en efficiënt spam en phishing-fraude mails blokkeert. Wanneer er nieuwe e-mail binnenkomt, wordt deze automatisch getest door SPAMfighter en als het spam is, wordt het verplaatst naar uw spam folder.

Download SPAMfighter Pro en probeer het gratis uit voor 30 dagen. Particuliere gebruikers kunnen de gratis versie SPAMfighter Standaard krijgen als de 30 dagen proefperiode is verlopen, gebruikers in bedrijven kunnen verder gebruik maken van SPAMfighter PRO maar dan dienen ze het programma wel te kopen voor US$29.00.

Besturingssysteem

Windows 2000, XP, Vista of Windows 7 (32 of 64bit)

E-mail programma

Outlook 2000, 2002, 2003, 2007, 2010 of 2013 (Office). Outlook Express 5.5 (of latere versies) (32 bit). Windows Mail (32bit), Windows Live Mail (POP3) of Mozilla Thunderbird.

Geheugen

Minimaal 128 MB

Schijfruimte

10 MB

SPAMfighter werkt met
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

en
Windows Vista & Windows XP

Wij zijn trots om Microsoft Partner te zijn

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner