Selecteer een taal:
SPAMfighter

Productbeoordelingen van SPAMfighter Exchange Module

Lees Beoordelingen van SPAMfighter Exchange Module door Microsoft Exchange experts.
Lees hier ook onze praktijkvoorbeelden die gebruik maken van SPAMfighter server producten.

SEM heeft in een Nederlands tijdschrift een test gewonnen van de Exchange Server spam filters - 4½ van de 5 sterren - klik hier om de volledige test te lezen.

Prijzen
Prijzen

TechRepublic
"SPAMfighter Exchange Module is een product dat continu in ontwikkeling is en het gevecht tegen spam zo dicht bij 100 procent brent als mogelijk is. Het eindresultaat... SPAMfighter Exchange Module is zeker een waardevolle aanvulling op uw Exchange server."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

ExchangeServerPro
"Belangrijker nog, het blokkeerde alle spam die naar de server was gestuurd zonder een enkele fout-positieve bevinding tijdens mijn tests"

<strong>PeteNetLive</strong>

PeteNetLive

"... Dit is vrij intuïtief, en het standaardbeleid wordt voorgeconfigureerd en al toegepast ... ..."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

OutlookExchange
"Het gebruikt gebeurtenissenopvangers in SMTP en de individuele e-mailopslag die meldingen ontvangen over binnenkomende e-mailberichten. Dit betekent dat zelfs als SPAMfighter Exchange Module zou storen of niet zou functioneren, de e-mailstroom door zal blijven gaan.

<strong>Winmag PRO</strong><br />SPAMfighter Exchange Module heeft een test gewonnen in een groot Nederlands tijdschrift Winmag PRO in een vergelijking met een van de andere toonaangevende producten in de markt.

Winmag PRO
SPAMfighter Exchange Module heeft een test gewonnen in een groot Nederlands tijdschrift Winmag PRO in een vergelijking met een van de andere toonaangevende producten in de markt.

<strong>TechiesHelp</strong>

TechiesHelp

"Ive werkte met MS Exchange voor 16 jaar en heb alle "tier 1"" AV en Anti Spam producten gebruikt. SPAMFighter is tot op heden het makkelijkst te configuren en te beheren"

msexchange.org
"Ik vond de software zeer eenvoudig te installeren en te configureren en alle nieuwe functies zijn een grote hulp voor organisaties om effectief het gevecht aan te gaan tegen spam en dergelijke.

Download SPAMfighter Exchange Module


Krijg 30 dagen gratis

Gratis ondersteuning per mail en telefoon

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /