Selecteer een taal:
SPAMfighter

GRATIS Spam Blokkeer Programma van SPAMfighter

Zoekt u een manier om spam te blokkeren? De SPAMfighter Anti Spam Tool wordt gebruikt voor het blokkeren van spam en rotzooi van gebruikers van een aantal miljoenen huis -en bedrijfscomputers op beide PC's en Servers

SPAMfighter heeft Europa's leidende Blokkeerprogramma Tegen Spam ontwikkeld - Wij blokkeren spam voor honderden van duizenden van privè-en zakelijke gebruikers op beide PC's en Servers.

8,600,676 gebruikers zijn in gebruik van SPAMfighter voor het blokkeren van spam en in de laatste 24 uur zijn er 275 nieuwe SPAMfighters toegetreden tot de strijd. Als een SPAMfighter gebruiker een spam-mail ontvangt die niet door SPAMfighter is gedetecteerd, kan de gebruiker de spam-mail blokkeren met een knop en het zal geblokkeerd zijn voor de rest van de gebruikers van SPAMfighter in een paar seconden.

SPAMfighter Standaard is een gratis Blokkeerprogramma voor Spam dat werkt op Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Mozilla Thunderbird, dat automatisch en efficiënt ongewenste mail en phishing-fraude mails blokkeert.

Downloaden voor Windows

Wanneer er een nieuwe e-mail binnenkomt, zal hij automatisch door SPAMfighter getest worden. Als het spam is, dan zal hij naar uw spamfolder worden verplaatst. Als u ongewenste e-mail ontvangt dat niet wordt herkend, klikt u op onze "Blokkeer" knop en de ongewenste e-mail zal worden verwijderd voor de rest van de 8,600,676 SPAMfighters in 237 landen / gebieden in seconden.

 • SPAMfighter Standard is 100% gratis voor thuis gebruikers
 • Award winnende technologie voor het blokkeren van spam
 • Bescherming tegen"phishing", identiteitsfraude en andere vormen van e-mail fraude
 • Beschermt alle e-mailaccounts op uw PC
 • Automatisch beheer White list
 • Het unieke taalfilter
 • Automatische "goedgekeurde mail" bescherming - dus geen verloren zakenmails!
 • Blacklist-domeinen en e-mails
 • Privacy-garantie - we bekijken uw e-mail niet
 • Filtert niet op basis van simpele zinnetjes of "trefwoorden"
 • Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Chinees, Grieks, Russisch, Zweeds, Noors, Fins, Bulgaars, Japans, Portugees, Tsjechisch, Hongaars, Vietnamees en Deens
Start het downloaden nu

Eisen

Besturingssysteem

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 (32bit en 64bit)

E-mail programma

Outlook 2000, 2002, 2003, 2007, 2010 of 2013 (Office). Outlook Express 5.5 (of latere versies) (32 bit). Windows Mail (32bit), Windows Live Mail (POP3) of Mozilla Thunderbird.

Geheugen

Minimaal 128 MB

Schijfruimte

10 MB

SPAMfighter werkt met
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

en
Windows Vista & Windows XP

Wij zijn trots om Microsoft Partner te zijn

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner