Selecteer een taal:
SPAMfighter
Onmiddellijke bescherming tegen spam en phishing

Spamfilter voor ondernemingen

Zoeken naar een spamfilter voor ondernemingen? SPAMfighter Exchange module (SEM), de gebruiksvriendelijke spamfilter oplossing voor ondernemingen voor Microsoft Exchange Server 2000-2013. SEM beschermt nu wereldwijd meer dan 36.000 bedrijven tegen spam.

SEM wordt gebruikt door 8,607,360 SPAMfighters uit 237 landen/gebieden. Als meerdere SPAMfighters dezelfde spammail rapporteren, wordt het direct tegengehouden bij alle SPAMfighters en SEM gebruikers. SEM wordt gemaakt door SPAMfighter ApS, Europa's anti-spam marktleider.

Functies:

  • Onmiddellijke bescherming tegen spam en phishing
  • Veilig en onderhoudsvrij
  • Optioneel individueel spam filter
  • Geen kans op downtime veroorzaakt door SEM
  • SPAM verwerking en blokker statistieken
  • Werkt automatisch zonder configuratie
  • Onderhoudsvrij - automatische real-time updates vanuit de gemeenschap met 8,607,360 personen
  • Simpel in gebruik voor de individuele gebruikers - Spam verhuist automatischnaar de spamfolder
SPAMfighter Exchange module (SEM), de gebruiksvriendelijke anti-spamoplossing voor Microsoft Exchange Servers in kleine en middelgrote bedrijven. 30 daagse gratis proefperiodebedrijven tegen spam.

Over SPAMfighter´s spamfilter voor ondernemingen:

SPAMfighter´s spamfilter voor ondernemingen is eenvoudig te implementeren op uw Microsoft Exchange Server, waardoor het een snelle en veilige oplossing is.
Wanneer e-mail binnenkomt en de Exchange Server dit naar de desbetreffende mailboxen stuurt, maakt SEM een unieke versleutelde handtekening voor elk bericht en stuurt dit naar de SPAMfighter Server voor evalutatie. Als de SPAMfighter Server concludeert dat een bericht spam is, wordt dit aan SEM doorgegeven en de spammail wordt naar de spamfolder verplaatst bij de gebruikers.

Daarnaast is SEM erg simpel in gebruik voor de individuele gebruikers, aangezien spam automatisch naar een aparte folder verplaatst wordt. Terwijl de administratie simpel gehouden wordt en de software en configuratie veilig bij de individuele gebruiker vandaan gehouden word, kan de administrator er ook voor kiezen de gebruikers meer controle te geven.

SPAMfighter´s spamfilter voor ondernemingen biedt ook rapportages, zodat de beheerders de statistieken kan bekijken om te zien hoveel berichten SEM filtert, hoeveel gebruikers er zijn, etcetera.

<strong>Testimonials van SPAMfighter Exchange Module Gebruikers</strong>

''Jullie oplossing is het beste wat ik ooit heb gezien. Wij hebben de nodige licenties vandaag gekocht en kijken er naar uit om te genieten van de spam-vrije mailboxen. ''
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o
Eigenaar

Eisen

Besturingssysteem

Microsoft Windows Server 2000 of nieuwer

Mail Server

Microsoft Exchange Server 2000 of nieuwer

Aanvullende software

Internet Information Services
Microsoft .NET Framework 2.0 (Download via Windows Update)
Microsoft Data Access Components 2.7 (Download via Microsoft)

Geheugen

256 MB minimum