Velg språk:
SPAMfighter

Blokker spam NÅ ved hjelp av SPAMfighter

Den perfekte løsning for privat bruk og til mindre bedrifter, som ønsker å blokkere spam e-post på computeren. SPAMfighter Pro er enkel å installere og samarbeider med Outlook,Outlook Express, Windows Mail og Thunderbird.

Leter du etter en mulighet til å blokkere spam? SPAMfighter's Anti Spam verktøy brukes til å blokkere spam og søppelpost for flere million private brukere, og brukere i bedrifter, som benytter PCer eller Servere i 237 land verden over.

Hvis du har behov for å blokkere spam på din privat eller kontor PC, eller at du trenger spam beskyttelse på en server, ja, så har du kommet til riktig sted!

Last ned for Windows

SPAMfighter Standard er 100% FRI for privat bruk.

Funksjoner

  • Prisvinnende teknology er brukt for å blokkere spam.
  • Beskytter effektivt mot "Phishing", identitetstyveri og annen e-post svindel
  • Bloker spam på alle dine e-postkontoer på din PC
  • Et unikt språkfilter som gir deg et ekstra verktøy i kampen om å blokkere spam e-post som er skrevet i spesielle språk.
  • Automatisk beskyttelse av "ekte e-post" - du mister ingen viktige meldinger
  • Blokkerer og sperrer kommunikasjon fra uønskede domener og e-post adresser

Veldig enkelt å bruke!

8,630,046 brukere har allerede installert SPAMfighter som blokkering av e-post spam, og i de siste 24 timene har 249 nye SPAMfightere sluttet seg til kampen mot e-post spam. Hvis en SPAMfighter mottar en e-post spam som ikke er oppdaget av SPAMfighter, kan brukeren blokkere e-post spammen med kun et tastestrykk. E-post spammen vil også øyeblikkelig bli blokkert for resten av SPAMfighterne.

SPAMfighter Standard er et FRITT verktøy for brukere av Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird, som automatisk og effektivt blokkerer spam e-post og meldinger hvor identitets svindel (phishing) er målsetningen. . Når ny e-post ankommer, vil det automatisk bli testet av SPAMfighter, og hvis det er spam e-post, vil det bli flyttet til din spam mappe.

Forretningsprodukter

Ytterligere informasjon

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway og Hosted Spam Filter fra SPAMfighter er alle effektive og brukervennlige løsninger til spambeskyttelse av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.