Velg språk:
SPAMfighter

Blokker spam NÅ ved hjelp av SPAMfighter

Den perfekte løsning for privat bruk og til mindre bedrifter, som ønsker å blokkere spam e-post på computeren. SPAMfighter Pro er enkel å installere og samarbeider med Outlook,Outlook Express, Windows Mail og Thunderbird.

Blokker spam NÅ ved hjelp av SPAMfighter

Leter du etter en mulighet til å blokkere spam? SPAMfighter's Anti Spam verktøy brukes til å blokkere spam og søppelpost for flere million private brukere, og brukere i bedrifter, som benytter PCer eller Servere i 237 land verden over.

Hvis du har behov for å blokkere spam på din privat eller kontor PC, eller at du trenger spam beskyttelse på en server, ja, så har du kommet til riktig sted!

8,606,696 brukere har allerede installert SPAMfighter som blokkering av e-post spam, og i de siste 24 timene har 384 nye SPAMfightere sluttet seg til kampen mot e-post spam. Hvis en SPAMfighter mottar en e-post spam som ikke er oppdaget av SPAMfighter, kan brukeren blokkere e-post spammen med kun et tastestrykk. E-post spammen vil også øyeblikkelig bli blokkert for resten av SPAMfighterne.

Start nedlasting nå!
  • SPAMfighter Standard er GRATIS for private brukere
  • Prisvinnende teknology er brukt for å blokkere spam.
  • Beskytter effektivt mot "Phishing", identitetstyveri og annen e-post svindel
  • Bloker spam på alle dine e-postkontoer på din PC
  • Et unikt språkfilter som gir deg et ekstra verktøy i kampen om å blokkere spam e-post som er skrevet i spesielle språk.
  • Automatisk beskyttelse av "ekte e-post" - du mister ingen viktige meldinger
  • Blokkerer og sperrer kommunikasjon fra uønskede domener og e-post adresser
  • Norsk, Engelsk, Tysk, Spansk, Kinesisk, Fransk, Italiensk, Gresk, Hollandsk, Svensk, Russisk, Finsk, Bulgarsk, Portugisisk, Vietnamesisk, Thai, Polsk, Tyrkisk, Japansk, Tjekkisk, og Dansk

SPAMfighter Standard er et FRITT verktøy for brukere av Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird, som automatisk og effektivt blokkerer spam e-post og meldinger hvor identitets svindel (phishing) er målsetningen. . Når ny e-post ankommer, vil det automatisk bli testet av SPAMfighter, og hvis det er spam e-post, vil det bli flyttet til din spam mappe.

Last ned et prøveabonnement av SPAMfighter Pro gratis for 30 dager. Private brukere vil automatisk gå over til den frie utgaven av SPAMfighter Standard etter at prøveabonnementet er utløpt, eller ha muligheten til å oppgradere til SPAMfighter Pro for US$29.00. Bedrifter kan fortsette å bruke SPAMfighter Pro etter at de har betalt US$29.00.

Operativsystem

Windows 2000, XP, Vista eller Windows 7 (32 eller 64bit)

E-post program

Outlook 2000, 2002, 2003, 2007, 2010 eller 2013 (Office). Outlook Express 5.5 (og nyere) (32 bit).
Windows Mail (32bit), Windows Live Mail (POP3) eller Mozilla Thunderbird.

Hukommelse

Min. 128 MB

Størrelse på harddisk

10 MB

SPAMfighter fungerer sammen med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

og
Windows Vista & Windows XP

Vi er også stolt av å være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner