Velg språk:
SPAMfighter

Produktanmeldelse av SPAMfighter Exchange Module

Les anmeldelser av SPAMfighter Exhange Module fra Microsoft Exchange eksperter. Her kan en også lese forskjellige forretningsprosjekter hvor SPAMfighter serverprodukter er brukt.

Utmerkelser
Utmerkelser

TechRepublic
"SPAMfighter Exchange Module er et verktøy som konstant utvikles og faktisk bringer kampen mot spam så nært opp til 100% som det er mulig. Sluttresultat...SPAMfighter Exchange Module er helt klart et verdifullt tillegg til din Exchange server."

Stop spam on your computer now

ExchangeServerPro
"Enda viktigere, det blokkerte all spam som var sendt til serveren uten en eneste falsk positiv melding i løpet av mine tester".

<strong>PeteNetLive</strong>

PeteNetLive

"... Dette er ganske intuitivt, og standard regelverk kommer forhåndkonfigurert og allerede klart til bruk..."

Stop spam on your computer now

OutlookExchange
"Det brukes "event sinks" i SMTP og individuell post lagres med beskjed om at post har ankommet. Dette betyr at hvis SEM ble brutt eller fikk en funksjonsfeil, og SMTP blottet, så vil stans i meldingsflyten fortsette."

<strong>Winmag PRO</strong><br />SPAMfighter Exchange Module vant en test som ble gjort i et større nederlandsk magasin, Winmag PRO, hvor det ble gjort en sammenligning av SPAMfighter Exchange Module mot et av de andre ledende produktene i markedet.<br />

Winmag PRO
SPAMfighter Exchange Module vant en test som ble gjort i et større nederlandsk magasin, Winmag PRO, hvor det ble gjort en sammenligning av SPAMfighter Exchange Module mot et av de andre ledende produktene i markedet.

<strong>TechiesHelp</strong>

TechiesHelp

"Jeg har arbeidet med MS Exchange i 16 år og har brukt alle "tier 1" AV og Anti-Spam produkter. Pr i dag er SPAMfighter det enkleste å konfigurere og administrere."

msexchange.org
"Jeg fant dette programmet til å være veldig enkelt å installere og konfigurere og alle de nye funksjonene vil være til stor hjelpe for organisasjonene i en effektliv kamp mot spam og samtidig forhindre falsk alarm."

Last ned en full utgave av SPAMfighter Exchange anti-spam filter


Få 30 dager helt Gratis

Gratisk brukerstøtte via telefon eller e-post

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /