Velg språk:
SPAMfighter

Firmaprosjekter ved hjelp av SPAMfighter

Les om vårt firma, og de erfaringer som våre kunder har med SPAMfighter

Case Studies

Tysklands Røde Kors (GRD) bruker SPAMfighter som leverandør av anti-spam filterløsninger.

Tyskland Røde Kors (GRD) er en høyt profilert organisasjon og derfor svært synlig til både publikum og spammere. Deres arbeidsområde innen hjelpeorganisasjoner for mennesker gjør at de ikke har store ressurser å bruke på en omfattende IT-infrastruktur. De er tvunget til å finne rimeligere alternativer til å beskytte seg mot e-post spam, virusangrep og andre tilsvarende trusler.

Les hele historien

Case Studies

Museum Volkenkunde - Holland

Museum Volkenkunde valgte SPAMfighter til å beskytte sitt IT miljø fritt for spam. "Hovedfordelene med SPAMfighter er at løsningen ikke bare tilbyr en vanlig sjekk for e-post spam, men også involverer et globalt SPAMfighter samfunn i kampen mot søppelpost. Brukere som mottar uønsket e-post kan merke meldingene som uønsket. Hvis et tilstrekkelig antall av SPAMfightere merker den samme meldingen vil filteret blokkere disse meldingene for bruker over hele verden. Disse egenskaper, i tillegg til løsningens utmerkede pris/kvalitets-ratio, utgjorde hovedavgjørelsen for vårt valg av SPAMfighter," sier Taekema.

Les hele historien

Firmaprosjekter ved hjelp av SPAMfighter

ID-Theftprotect - UK

IDTP (www.id-theftprotect.com) er et av UKs ledende informasjonsfirmaer innen sikkerhet med høyt profilerte kunder som BBC, Lavasoft, Xerobank og Sana Security. Identititets-svindel er den raskest voksende kriminalitet i verden. I USA var 9.9 mill. mennesker svindlet i 2008, en økning på 22% fra 2007. I UK økte svindel og identititets-svindel med 16% i 2008. Identititets-svindel er en økende utfordring både for enkeltindivider og firmaer, da en har vanskelig for å forstå risikoene. Likeledes har en vanskelighet med å vurdere hvor enkelt det er å stjele noens identitet. Videre ser en at enkletindividet og firmaene ikke er føre var til denne økende kriminaliteten - de reagerer kun når noe har hent.

Les hele historien

<strong>Anti-spamløsningen ved UMATES er SPAMfighter!</strong>

Anti-spamløsningen ved UMATES er SPAMfighter!

UMATES.com produserer håndkofferter og annet tilbehør for bærbare PCer, og er en av de ledende fabrikanter i dette markedet - produktene selges over hele verden. Firmaet kommuniserer hovedsakelig via e-post, så det er nødvendig å ha en løsning som filtrerer spam fra vanlig e-post. Det sparer tid og hjelper til å unngå virus, skadelige programmer og andre angrep. For maksimum beskyttelse ønsket UMATES et produkt som var pålitelig og med en høy blokkeringsrate.

Les hele historien

Les om vårt firma, og de erfaringer som våre kunder har med SPAMfighter

UniFlip bruker SPAMfighter - Spam filterløsning sparer tid og penger for en online programvare service!
 

Har du noen gang hatt behov for å legge ut en brosjyre, en katalog eller noe annet stort dokument online for å kunne gi din målgruppe bedre service? Dette er hva UniFlip er spesialist i. UniFlip er et professjonelt og fleksibelt online program som blir brukt av firmaer og organisasjoer i mer enn 60 land rundt omkring i verden. UniFlip vokser jevnt og trutt og kundene kommer tilbake grunnet den høye brukervennligheten og deres pålitelige service.

Les hele historien

<br />Sensus er en forskningsbasert konsulent-organisasjon som gir råd og veiledning i web produksjon, og spesialiserer i teknologiutvikling som gir støtte til en lukket informasjonsforening. Å være utvikler og leder av den prisvinnende e-post service RoboBraille, som brukes verden rundt for oversettelse av elektroniske dokumenter til Braille og lydfiler av personer som er svaksynte eller dysleksik, Sensus er meget fornøyd med å bruke SPAMfighter som leverandør av tusenvis av daglige RoboBraille-brukere med en rask og korrekt oversettelses-service som beskytter mot spam.

Sensus


Sensus er en forskningsbasert konsulent-organisasjon som gir råd og veiledning i web produksjon, og spesialiserer i teknologiutvikling som gir støtte til en lukket informasjonsforening. Å være utvikler og leder av den prisvinnende e-post service RoboBraille, som brukes verden rundt for oversettelse av elektroniske dokumenter til Braille og lydfiler av personer som er svaksynte eller dysleksik, Sensus er meget fornøyd med å bruke SPAMfighter som leverandør av tusenvis av daglige RoboBraille-brukere med en rask og korrekt oversettelses-service som beskytter mot spam.

Les hele historien

Få hjelp til SPAMfighter her

SPAMfighters anti-spam filterløsning - gode nyheter for NZ News UK!

NZ News UK webside leverer de siste relevante nyheter til New Zealands innvandrermiljø i Storbritannia, så vel som til de Britiske utvandrerne. Forlaget var et lett mål for spammere -- gjennomsnittlig spamratio var ca 5 e-poster med spam mot 2 legitime e-poster. Etter installasjon av en serverløsning med SPAMfighter, NZ News UK er nå spamfri igjen.

Les hele historien