Velg språk:
SPAMfighter

SPAMfighter Exchange Module screenshots

Du kan forstørre bildet ved å klikke på det.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

SPAMfighter Exchange Module (SEM) er den effektive og brukervennlige anti-spam-løsningen til Microsoft Exchange Servere i små og mellomstore bedrifter.

SEM Skjermbilder

SPAMfighter Exchange Modulet er fullstendig integrert med Microsoft Exchange Server, og det gjør at løsningen er særdeles hurtig, stabil og sikker. Etterhvert som e-posten ankommer, og Exchange Serveren videresender den til mottakerne, lager SEM en unik kryptert signatur for hver enkelt melding, som overføres til SPAMfighter's server for verifisering. Hvis SPAMfighter's server fastslår at en e-post er søppelpost, flytter SEM den automatisk til brukerens spam-mappe.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

SEM gir også diverse muligheter når det gjelder statistikk. Administrator kan bl.a. holde øye med antall meldinger som er filtrert via SEM, hvor mange brukere som er aktivert, og mere.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

Dessuten er SEM meget enkel å bruke for sluttbrukerne, da søppelpost automatisk blir flyttet til deres egen spam-mappe. Mens SEM forenkler administrasjoen og holder programmet og konfigurasjonen borte fra brukeren's desktop, tilbys det også en individuell kontroll for sluttbruker på forspørsel fra administrator.