Välj språk:
SPAMfighter

Blockera skräppost med SPAMfighter

Detta är den ultimata lösningen mot skräppost för privata användare och små företag som inte kan installera serverprodukter för att filtrera e-post. Detta verktyg integreras perfekt med Outlook,Outlook Express, Windows Mail och Thunderbird.

Letar du efter ett sätt att blockera skräppost? SPAMfighters skräppostfilter tar automatiskt bort oönskad skräppost för över sex miljoner användare, såväl företag som privatpersoner, över hela världen.

Ladda ner och prova SPAMfighter helt gratis i 30 dagar utan några förbindelser!

Starta nedladdning för Windows

SPAMfighter Standard är helt gratis för privatanvändare.

Funktioner

  • Prisbelönt teknologi för att filtrera bort skräppost.
  • Skyddar mot försök till phishing, identitetsstölder och andra e-postbedrägerier.
  • Blockerar skräppost på alla e-postkonton på din dator.
  • Unik språkfiltrering som ger dig möjlighet att blockera skräppost på speciella språk.
  • Automatiskt skydd av legitim e-post som innebär att inga viktiga mejl kan försvinna.
  • Svartlistar domäner och e-postadresser.

SPAMfighter är mycket enkelt att använda!

SPAMfighter skyddar totalt 8,629,538 användare över hela världen från oönskad skräppost och de senaste 24 timmarna har 322 nya användare tillkommit. Om en SPAMfighter-användare får ett skräppostmeddelande som inte filtrerats bort av programmet rapporteras detta enkelt med ett klick och blockeras då för alla andra SPAMfighter-användare inom ett par sekunder.

SPAMfighter är ett helt kostnadsfritt verktyg för Outlook, Outlook Express, Windows Mail och Mozilla Thunderbird som automatiskt filtrerar bort skräppost och skyddar dig mot försök till phishing och andra e-postbedrägerier. Så fort ett nytt e-postmeddelande anländer till ditt e-postprogram testas det automatiskt mot SPAMfighters filter. Visar det sig vara skräppost hamnar det direkt i din skräppostmapp.

Företagsprodukter

Läs mer

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway och SPAMfighter Hosted Mail Gateway är effektiva och lättanvända skräppostfilter för att skydda företag mot oönskad skräppost.