Välj språk:
SPAMfighter

Köp SPAMfighter Pro NU

SPAMfighter Pro - Det professionella redskapet för att ta bort skräppost

Phishing kallas det när någon skickar e-postmeddelanden till en mottagare och hävdar att man är ett legitimt företag, i ett försök att får mottagaren att ge ut personlig och privat information som kan användas för att stjäla en identitet.

Med SPAMfighter Pro får du:

Rätten att använda SPAMfighter i ett företag eller en organisation.

Ingen signatur från SPAMfighter i din utgående e-post.

Ingen reklam från SPAMfighter i dina e-postmeddelanden.

Obegränsat antal svart- och vitlistningar.

Ett unikt verktyg för språkfiltrering.

Köp nu!

SPAMfighter Pro kostar US$29.00 per år för en licens.

Rabatt vid köp av flera licenser

Diners Club MasterCard Visa Maestro JCB Eurocard Visa Electron Discover American Express Paypal echeck Bank Transfer 

Funktioner

SPAMfighter Standard

SPAMfighter PRO

Automatiskt skydd av legitim e-post som innebär att inga viktiga mejl kan försvinna.

Alla meddelanden du inte vill blockera lär sig SPAMfighter att tillåta, d.v.s all e-post från dessa avsändare räknas som säker och kommer att tillåtas. Eftersom programmet snabbt lär sig detta behöver du inte ora dig för att viktig e-post ska filtreras bort eller försvinna.

Användargränssnitt på olika språk

Svenska, Engelska, Tyska, Spanska, Kinesiska, Franska, Italienska, Grekiska, Holländska, Norska, Finska, Ryska, Bulgariska, Portugisiska, Japanska, Vietnamesiska och Danska.

Ger dig möjligheten att svartlista e-postadresser och domäner.

SPAMfighter ger dig full kontroll över hur ditt filter ska fungera för att möta dina specifika behov. Du kan lätt svartlista irriterande domäner eller adresser för att vara säker på att aldrig få någon e-post från dessa avsändare igen

Gratis automatisk uppdatering

Gratis automatisk uppdatering

Användaren kan rapportera in skräppost med ett enkelt klick.

Hämnas direkt på de som skickar skräppost till dig genom att klicka på "blockera". Då kommer meddelandet att sorteras som skräppost för ALLA andra SPAMfighter-användare världen över och du kommer då att vara en del i kampen för att motarbeta den olagliga verksamhet som avsändarna till skräpposten bedriver.

Automatisk hantering av vitlistning.

Inga manuella nyckelordsfilter eller andra regler behöver justeras när du anvädner SPAMfighter. Installera bara SPAMfighter och tänk inte mer på det. SPAMfighter kommer automatiskt att träna upp ditt filter så att det är högeffektivt!

Skyddar mot s.k. phishing, identitetsstölder och andra e-postbedrägerier.

SPAMfighter känner igen och skyddar dig mot olika e-postbedrägerier som exempelvis phishing, identitetsstölder och andra hot genom att filtrera bort dessa lika effektivt som vanlig skräppost.

Skydd av flera e-postkonton.

Det finns inga begränsningar för hur många konton du kan skydda på din dator. SPAMfighter skyddar alla användare, även om det finns flera konton med olika inloggningsuppgifter på din dator.

Rätten att använda SPAMfighter i ett företag eller en organisation.

Med SPAMfighter Pro kan du använda SPAMfighters prisvärda och effektiva filter på en företagsdator eller inom en organisation. Genom att köpa SPAMfighter Pro får du bort meddelandet från SPAMfighter som finns längst ner i alla utgående e-postmeddelanden som visar att du använder den fria och icke-kommersiella verison av SPAMfighter.

Unikt språkfilter som kan stoppa e-post på speciella språk.

SPAMfighter Pro har ett unikt inbyggt språkfilter som gör det möjligt för dig att filtrera bort e-post som är skriven på ett speciellt språk. Hur ofta har du inte fått skräppost skrivet på ett språk du aldrig kommunicerar på? SPAMfighter har utvecklat en unik språkmodul som även är lätt att ställa in och effektivt filtrerar bort e-post på det språk du väljer. Du kan välja mellan 18 olika språk att blockera.

Möjlighet att flytta verktygsfältet i Microsoft Outlook.

SPAMfighter Pro ger dig en ökad flexibilitet genom att göra det möjligt för dig att flytta vertygsfältet i Microsoft Outlook.

Gratis telefonsupport eller garanterat mejlsvar inom 24h.

Som SPAMfighter Pro-kund har du tillgång till fri telefonsupport under vardagarmåndag till fredag mellan klockan 10-17 (CET).

Obegränsat antal svart- och vitlistningar.

Som användare av SPAMfighter Pro kan du lägga till obegränsat med adresser och domäner i din svart- och vitlista. Detta gör SPAMfighter mer precist och skräddarsytt för dina personliga preferenser.

Möjlighet att ta bort SPAMfighter-signaturen längst ner i din utgående e-post.

Den kostnadsfria varianten "SPAMfighter Standard" har ett diskret meddelande längst ner i all utgående e-post där det står att användaren använder SPAMfighter som är ett verktyg för att filtrera bort skräppost. Det står även hur många skräppostmeddelanden som filtrerats bort och en länk till SPAMfighter.

Helt reklamfri e-postklient.

Verktygsfältet i "SPAMfighter Standard" innehåller en liten ruta där olika småreklammeddelanden visas. Som användare av SPAMfighter Pro slipper du reklamen.

Pris (inkluderar alla uppgraderingar och support)

Gratis

US$29.00

SPAMfighter fungerar med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

och
Windows Vista & Windows XP

Vi är också stolta över att vara

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner