Välj språk:
SPAMfighter

SPAMfighter skyddar mot phishing och identitetsstölder

Vad är phishingattacker?

Phishing kallas det när någon skickar söppelpost e-postmeddelanden till en mottagare och hävdar att man är ett legitimt företag, i ett försök att får mottagaren att ge ut personlig och privat information som kan användas för att stjäla en identitet. Meddelandet tar mottagaren till en webbsida där man uppmanas att skriva in personlig information som exempelvis kreditkortsnummer, personnummer och bankkontonummer. Sidan är falsk och existerar bara för att stjäla känsliga uppgifter. För några år sen skickades phishing-brev ut från vad som verkade vara Mastercard. Meddelandet hävdade att mottagarens konto var på väg att gå ut om man inte klickade på den medföljande länken och uppdaterade sin kontakt- och kreditkortsinformation. Då det är relativt enkelt att få en falsk sida att se ut som en legitim sida genom att kopiera HTML-kod räknande personerna bakom bedrägeriet att de som fick meddelandet skulle tro att det faktiskt kom från Mastercard och därför skulle uppdatera sin information. Genom att skicka meddelandet till en stor grupp människor räknande man med att en viss procent av mottagarna skulle använda sig av Mastercard.

Phishing kallas också spoofing eller carding och idén är att slänga ut ett bete med vetskap att de flesta kommer att ignorera det, men att vissa kommer vara frestade/ bli lurade att nappa. Läs mer om phishingbedrägerier här.

Ladda ner SPAMfighter gratis!

SPAMfighter skyddar mot försök till phishing, identitetsstölder och andra bedrägerier. Det fungerar såväl till din hemdator som kontorsdator, på vanliga PC och servrar. Ladda ner och prova SPAMfighter redan idag!


Ladda ner nu!

Funktioner

 • SPAMfighter Standard är helt gratis för privatanvändare.
 • Programmet har en prisbelönt teknik för blockering av skräppost.
 • Skyddar mot försök till phishing, identitetsstölder och andra e-postbedrägerier.
 • Skyddar alla e-postkonton på din dator.
 • Automatiskt skydd av legitim e-post som innebär att inga viktiga mejl kan försvinna.
 • Svartlistar domäner och e-postadresser.
 • Användaren kan enkelt rapportera in skräppost med ett enda klick.
 • Automatisk hantering av vitlistning.
 • Garanterat helt privat - ingen kan se dina e-postmeddelanden.
 • Blockerar inte skräppost baserat på fraser eller specifika ord. Allt innehåll tillåts.
 • Svenska, Engelska, Tyska, Spanska, Kinesiska, Franska, Italienska, Grekiska, Holländska, Norska, Finska, Ryska, Bulgariska, Japanska, Portugisiska, Polska, Tjeckiska, Thailändska, Turkiska, Vietnamesiska och Danska.

Ladda ner nu!

Ladda ner SPAMfighter gratis!

Ladda ner nu!

SPAMfighter fungerar med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

och
Windows Vista & Windows XP

Vi är också stolta över att vara

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner