Välj språk:
SPAMfighter

Produktrecension av SPAMfighter Exchange Module

Läs recensioner av SPAMfighter Exchange Module av Microsoft Exchange experter. Läs också våra Business cases där SPAMfighter server-produkter används här.

Utmärkelser
Utmärkelser

msexchange.org
"Jag tyckte att programmet var mycket lätt att installera och konfigurera, och alla nya funktioner kommer kunna hjälpa organisationer att mer effektivt bekämpa skräppost och samtidigt förebygga falsk positiv identifiering."

Utmärkelser

TechRebublic
"SEM är en ständigt aktuellt verktyg som faktiskt gör att kampen mot spam så nära 100 procent som du kan få. Slutresultatet ... SEM är definitivt ett värdigt tillskott till din Exchange-server."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

ExchangeServerPro
"Och ännu viktigare, det blockade alla skräpmail som var skickat till servern utan ett enda falskt positivt under mina test"

Utmärkelser

MessagingTalk
"SPAMfighter har lagt ner ett enormt arbete för att inte bara skydda en stabil tjänst utan också en prestanda av 28 servrar världen över"

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

OutlookExchange
"Den använder 'event sinks' i SMTP och de enskilda emailen lagras för att notifieras av mail som har ankommit. Detta innebär att om SEM skulle stängas av eller sluta fungera och SMTP blottas, så fortsätts stoppning av e-postflödet."

<strong>Winmag PRO</strong><br />SEM vann ett test in det stora Holländska magasinet Winmag PRO och de ställer SEM mot en av de andra ledande produkterna på marknaden.

Winmag PRO
SEM vann ett test in det stora Holländska magasinet Winmag PRO och de ställer SEM mot en av de andra ledande produkterna på marknaden.

<strong>TechiesHelp</strong>

TechiesHelp

"Jag har arbetat i MS Exchange under 16 år och har använt alla sorters anti-spamprogram. SPAMfighter är hittils det absolut enklaste att hantera och konfigurera"

<strong>PeteNetLive</strong>

PeteNetLive

"...Det är väldigt intiutivt, och standardpolicyn är redan förkonfigurerad och applicerad..."

Ladda ner SPAMfighter Exchange Module


Prova kostnadsfritt i 30 dagar!

Gratis telefon- och e-postsupport

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /