Välj språk:
SPYWAREfighter

SPYWAREfighter Produktbilder

Klicka på bilden för att se en större version.

SPYWAREfighter är ett effektivt och lättanvänt verktyg för att upptäcka spyware. Ladda ner programmet nu och var ren från spyware inom ett par minuter!

Systemöversikt

Ta bort spionprogram, spyware, malware och trojans snabbt och säkert. SPYWAREfighter är ett användarvänligt antispionprogram som är lätt att installera och enkelt att använda.

Ta bort spionprogram, spyware, malware och trojans snabbt och säkert. SPYWAREfighter är ett användarvänligt antispionprogram som är lätt att installera och enkelt att använda.

Mitt konto

Kontrollera dina kontoinställningar, hantera produktnycklar, ändra e-postadress och mycket annat på SPAMfighters Community.

Under menyn Karantän visas en översikt över de filer som VIRUSfighter hittat och nu håller i karantän. Du kan välja att ta bort dessa filer permanent genom att markera filerna och klicka på Ta bort.

Karantän

Under menyn Karantän visas en översikt över de filer som SPYWAREfighter hittat och nu håller i karantän. Du kan välja att ta bort dessa filer permanent genom att markera filerna och klicka på Ta bort.

I menyn Inställningar kan du ställa in hur du vill ha dina säkerhetsinställningar, uppdateringar, proxyinställningar, inställningar för infekterade filer, inställningar för realtidsskydd, schemalagd

Inställningar

I menyn Inställningar kan du ställa in hur du vill ha dina säkerhetsinställningar, uppdateringar, proxyinställningar, inställningar för infekterade filer, inställningar för realtidsskydd, schemalagd genomsökning, språkinställningar samt se dina loggfiler.

Välkommen till SPYWAREfighter

Prova SPYWAREfighter helt gratis i 30 dagar

SPYWAREfighter fungerar med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

och
Windows Vista & Windows XP

Vi är också stolta över att vara

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner