Επιλογή γλώσσας
VIRUSfighter

Οικονομικό λογισμικό Antivirus διακομιστών για τον Microsoft Windows διακομιστή σας

Το VIRUSfighter Server είναι μια πολύ ελαφριά, πολύ γρήγορη, εύκολη στη χρήση και οικονομική λύση antivirus διακομιστών για διακομιστές Windows, η οποία χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος, ώστε να είστε πάντα προστατευμένοι, χωρίς να επιβραδύνεται ο διακομιστής σας.

Λήψη του VIRUSfighter Server για 30 ημέρες δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.
Απολαύστε την νέα και βελτιωμένη έκδοση του VIRUSfighter

Ο VIRUSfighter Server προστατεύει τον διακομιστή Microsoft Windows Server από τις πρόσφατες απειλές , καθώς και παλαιού τύπου, συμπεριλαμβανομένων και κατασκοπευτικών λογισμικών, δούρειων ίππων, rootkit και άλλα κακόβουλα λογισμικά, προστατεύοντας τα πολύτιμα προγράμματα και δεδομένα σας.

Εγκαθίσταται εύκολα και λειτουργώντας διακριτικά στο παρασκήνιο, ο VIRUSfighter Server θα αποτρέψει τους ιούς από την καταστροφή των δεδομένων της εταιρείας σας. Έχει πλήρως ανασχεδιαστεί για τη ταχεία υλοποίηση με χρήση ελάχιστων πόρων συστήματος.

Ενημερώνεται αρκετές φορές ημερησίως, έτσι ώστε να είστε πάντοτε προστατευμένοι από τα πρόσφατα κακόβουλα λογισμικά καθώς και απειλές.


30 ημέρες δωρεάν

Δωρεάν Τηλεφωνική και Email Υποστήριξη


Αγοράστε τώρα!

** -46% **

OPSWAT certified

Ο VIRUSfighter Server διατίθεται δωρεάν και χωρίς περιορισμούς για δοκιμή 30 ημερών, μετά από την οποία μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης για ένα, δύο ή τρία χρόνια.

Γιατί είναι τόσο ακριβή η προστασία από τους ιούς για διακομιστές; Δεν είναι πιά: VIRUSfighter για Διακομιστές. Δείτε την σελίδα σύγκρισης τιμών μας εδώ.

Χαρακτηριστικά

Καλύτερη επίδοση, χρησιμοποιώντας λιγότερους πόρους συστήματος.
Βελτιστοποιημένη μηχανή ανίχνευσης

Ακόμη πιο συχνές ενημερώσεις
Οι υπογραφές ενημερώνονται πολλές φορές ημερησίως ώστε να προστατεύεστε πλήρως από τις πιο πρόσφατες απειλές

Υψηλότερο ποσοστό εντόπισης.
Βελτιωμένη εντόπιση ύποπτων αρχείων και απειλών

Εκτεταμένη υποστήριξη γλώσσας
Υποστήριξη σε 6 καινούριες γλώσσες

Δωρεάν Τηλεφωνική και Email Υποστήριξη
Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήματα, θα σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά ή με email.

Γλώσσες

Eλληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Νορβηγικά, Iσπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Ολλανδικά, Ρώσσος, Στίλβωση,Σουηδικά και Κορέας

Λειτουργικό σύστημα

Microsoft Windows 2003 Server, Microsoft Windows 2008 Server, Microsoft Small Business Server (2003, 2008, Standard και Premium) και Microsoft Windows 2012 Server.