Избор на език

Екранни снимки на FULL-DISKfighter

Започвате тук
Интерфейсът на FULL-DISKfighter е бърз и много семпъл, представящ състоянието на вашия твърд диск. За да оптимизирате и почистите вашия твърд диск, можете да изберете всеки един или всички от достъпните инструменти и да стартирате изчерпателен анализ.

Бъдете организирани!
FULL-DISKfighter ви позволява да контролирате употребата на вашия твърд диск с лесния инструмент Организатор, който анализира, дефрагментира и реорганизира файловете, за да ви предостави веднага повече място на вашия твърд диск.

Персонализирайте вашето сканиране
FULL-DISKfighter ви позволява да изберете местата, които искате да сканирате на вашия твърд диск за файлове, които може да искате да премахнете, като стари файлове на Windows и регистрационни файлове. Изпълнението ще бъде изведено на удобен интерфейс.

Изхвърлете боклука!
FULL-DISKfighter ви дава възможността да прегледате големите файлове, които заемат място на вашия твърд диск. Имате опцията да изберете единични файлове или всички файлове и да ги изтриете от вашата система. Запомнете, че нищо не се почиства или премахва, без вашето съгласие!

FULL-DISKfighter премахва отпадъците и бързо ви връща необходимото място на твърдия диск! Безплатна пробна версия!

Стартирай свалянето за Windows