11488 Ποια είναι η διαφορά μεταξύ FULL-DISKfighter και SLOW-PCfighter - FULL-DISKfighter
Επιλογή γλώσσας
FULL-DISKfighter

SPAMfighter ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Υποστήριξη

Πάρτε Βοήθεια στις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

Υπάρχει 80% πιθανότητα να βρεθεί η απάντηση στο ερώτημά σας στις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ μας κατωτέρω.

Βήμα 1 - SPAMfighter  -  VIRUSfighter  -  SPYWAREfighter  -  Πωλήσεις  -  SLOW-PCfighter  -  SPAMfighter Mail Gateway  -  SPAMfighter Hosted Mail Gateway  -  SPAMfighter Exchange Module  -  FULL-DISKfighter for Mac  -  FULL-DISKfighter  -  VIRUSfighter Android  -  PASSWORDfighter  -  DRIVERfighter  -  OUTDATEfighter  -  SPAMCALLfighter (Android)  -  THEFTfighter (Android)  -  SPAMfighter for Mac

General

+ Μπορώ να δοκιμάσω το FULL-DISKfighter πριν το αγοράσω;

+ Πώς μπορώ να προσθέσω το κλειδί προϊόντος μου;

+ Τι είδους αρχεία είναι ασφαλές να καθαρίσω από τον υπολογιστή μου;

+ Τι είναι η λειτουργία Οργάνωσης Δίσκου στο FULL-DISKfighter;

+ How do I uninstall FULL-DISKfighter?

+ Ποια είναι η διαφορά μεταξύ FULL-DISKfighter και SLOW-PCfighter

Το FULL-DISKfighter είναι ένα εργαλείο βελτιστοποίησης σκληρών δίσκων που καθαρίζει τα άχρηστα και τα περιττά αρχεία από τον σκληρό δίσκο σας. Το FULL-DISKfighter οργανώνει και ανασυγκροτεί τα υπόλοιπα αρχεία, έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να έχει ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση στα αρχεία. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να έχετε μια γενική εικόνα για τα Διπλότυπα ή Μεγάλα αρχεία, που σας επιτρέπει να οργανώσετε τα αρχεία σας, όπως είναι οι εικόνες, σε φακέλους. Παρακαλώ να θυμάστε να μην διαγράφετε αρχεία, αν δεν ξέρετε τι είναι, γιατί από τη στιγμή που θα διαγραφούν θα εξαφανιστούν για πάντα, γι' αυτό να δημιουργείτε πάντα αντίγραφα ασφαλείας. Η λειτουργία Γρήγορη Σάρωση του FULL-DISKfighter δεν θα διαγράψει αρχεία που είναι σημαντικά στο σύστημά σας.
Το SLOW-PCfighter είναι ένα πρόγραμμα που καθαρίζει το μητρώο των Windows σας και ένας διαχειριστής εκκίνησης.
Το μητρώου ενός Η/Υ θα πρέπει να καθαρίζεται κατά καιρούς, καθώς γεμίζει με καταχωρήσεις διαφόρων ειδών, όπως είναι για παράδειγμα οι εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις προγραμμάτων που γίνονται.
Μόλις αποκτήσετε το SLOW-PCfighter θα καθαρίσετε το μητρώο του υπολογιστή σας και θα βελτιώσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή αλλά και την διαδικασία εκκίνησης ώστε να είναι ταχύτερη.
Παρακαλώ σημειώστε ότι το FULL-DISKfighter και το SLOW-PCfighter ΔΕΝ κάνουν το ίδιο πράγμα και το ένα πρόγραμμα δεν υποκαθιστά το άλλο, αλλά ανάλογα με το πρόβλημά σας μπορείτε να χρειαστείτε το ένα ή και τα δύο

+ Γιατί η λειτουργία σάρωσης "Γρήγορη Σάρωση" βρίσκει τα ίδια αρχεία και δεν μπορώ να τα αφαιρέσω;

+ Βρείτε Διπλότυπα αρχεία

+ How do I find my FULL-DISKfighter UserID?


Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;
Ναι Όχι

Εύρεση για λέξεις κλειδιά στις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Κατάλογος – Δείτε έναν κατάλογο με όλες τις συχνές ερωτήσεις.

Γλωσσάρι
Τεχνικοί όροι μπορεί να είναι δύσκολοι στη κατανόηση. Κοιτάξτε στο Glossary για ορισμούς μερικών όρων που χρησιμοποιούνται στον ιστοχώρο μας, και στον κόσμο των υπολογιστών.

Υποστήριξη
Δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; Απαντήστε μερικά ερωτήματα εδώ, και ένας από τους ειδήμονες της υποστήριξης θα έρθει σε επαφή μαζί σας με μια λύση.

FULL-DISKfighter λειτουργεί με
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

και
Windows Vista & Windows XP

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που είμαστε

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner