Επιλογή γλώσσας

Στιγμιότυπο οθόνης του FULL-DISKfighter

Ξεκινήστε εδώ
Το περιβάλλον εργασίας του FULL-DISKfighter είναι γρήγορο και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ενώ σας παρέχει την προεπισκόπηση του σκληρού σας δίσκου. Για να βελτιστοποιήσετε και να καθαρίσετε το σκληρό σας δίσκο, μπορείτε να επιλέξετε όποιο από τα τέσσερα πολύτιμα εργαλεία ή και τα τέσσερα για να κάνετε μία εκτενή ανάλυση.

Μείνετε οργανωμένοι!
Το FULL-DISKfighter σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα τη χρήση του σκληρού σας δίσκου με το απλό εργαλείο Organizer που αναλύει, ανασυγκροτεί και αναδιοργανώνει τα αρχεία σας για να σας παρέχει άμεσα περισσότερο χώρο στο σκληρό δίσκο.

Προσαρμόστε τη δική σας σάρωση
Το FULL-DISKfighter σας επιτρέπει να επιλέξετε τις περιοχές που θέλετε να σαρώσετε στο σκληρό σας δίσκο, για τα αρχεία που ίσως να θέλετε να διαγράψετε, όπως τα παλιά αρχεία Windows και τα αρχεία καταγραφής. Η πρόοδος θα εμφανίζεται στο εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας.

Καθαρίστε τα σκουπίδια!
Το FULL-DISKfighter σας επιτρέπει να προεπισκοπήσετε τα μεγάλα αρχεία που πιάνουν χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Έχετε την επιλογή να διαλέξετε κάθε αρχείο ξεχωριστά ή όλα μαζί για να τα διαγράψετε από το σκληρό σας δίσκο.Θυμηθείτε πως τίποτα δεν θα αφαιρεθεί ή καθαριστεί χωρίς τη συγκατάθεσή σας!

Δοκιμάστε μία δωρεάν σάρωση και δείτε πως το FULLDISKfighter μπορεί να ανακτήσει ελεύθερο χώρο στο δικό σας γεμάτο σκληρό δίσκο!

Εκκίνηση Λήψης για Windows