11488 Koja je razlika između softvera FULL-DISKfighter i SLOW-PCfighter - FULL-DISKfighter
Select language
FULL-DISKfighter

SPAMfighter FAQ - Support

Pomoć uz naša Često postavljana pitanja!

Postoji 80% vjerojatnosti da ćete odgovor na svoja pitanja pronaći u dolje navedenim Često postavljanim pitanjima.

Korak 1 - SPAMfighter For Windows  -  VIRUSfighter  -  SPYWAREfighter  -  Prodaja  -  SLOW-PCfighter  -  SPAMfighter Mail Gateway  -  SPAMfighter Hosted Mail Gateway  -  SPAMfighter Exchange Module  -  FULL-DISKfighter for Mac  -  FULL-DISKfighter  -  VIRUSfighter Android  -  PASSWORDfighter  -  DRIVERfighter  -  OUTDATEfighter  -  SPAMCALLfighter (Android)  -  THEFTfighter (Android)  -  SPAMfighter for Mac

General

+ Mogu li isprobati FULL-DISKfighter prije nego što ga kupim?

+ Kako da dodam licenčnu šifru?

+ Koju vrstu datoteka mogu na siguran način očistiti s računala?

+ Što je to alat za organizaciju diska u softveru FULL-DISKfighter?


+ How do I uninstall FULL-DISKfighter?

+ Koja je razlika između softvera FULL-DISKfighter i SLOW-PCfighter


FULL-DISKfighter je alat za optimizaciju tvrdog diska koji čisti datoteke smeća i nepotrebne datoteke s Vašeg tvrdog diska. FULL-DISKfighter organizira i defragmentira ostatak datoteka tako da, kad vaše računalo pristupi nekoj datoteci, to čini brže i lakše. Osim toga, lako možete dobiti pregled nad duplim ili velikim datotekama, što Vam omogućuje da organizirate svoje datoteke poput fotografija u mapama. Molimo zapamtite da ne brišete datoteke ako ne znate što one predstavljaju jer, kad ih jednom izbrišete, one posve nestaju pa se uvijek pobrinite da imate sigurnosnu kopiju. Značajka Brzog skeniranja u softveru FULL-DISKfighter neće izbrisati datoteke koje su važne za vaš sustav.
SLOW-PCfighter je program kojim čistite registar sustava Windows i Menadžer pokretanja.
Registar osobnog računala potrebno je povremeno očistiti jer isti biva zatrpan različitim unosima prikupljenima tijekom vremena, kao što su programi za instalaciju i deinstalaciju i brojni drugi.
Kada jedanput pokrenete SLOW-PCfighter, on će očistiti registar Vašeg osobnog računala, poboljšati radnu uspješnost Vašeg računala, a cilj je ubrzavanje procesa pokretanja.
Molimo zapamtite da FULL-DISKfighter i SLOW-PCfighter NE rade istu stvar te da jedan program nije nadomjestak za drugi, ali, ovisno o problemu koji Vi imate, možda će Vam trebati samo jedan od njih ili oba.
+ Zašto se skeniranjem pomoću "Quick Scan" (Brzog skeniranja) pronalaze iste datoteke i zašto ih ne mogu ukloniti?

+ Pronađite duple datoteke

+ How do I find my FULL-DISKfighter UserID?


Did you find what you were looking for?
Yes No

Pretraga Često postavljanih pitanja po ključnim riječima

Popis Često postavljanih pitanja – Vidi popis svih Često postavljanih pitanja

Pojmovnik
Razumijevanje tehničkih pojmova ponekad može biti komplicirano. Potražite u našem Glossary|Pojmovniku definicije nekih termina kojima se koristimo na našim web stranicama i u svijetu računala.

Podrška
Ne možete pronaći odgovore na svoja pitanja u Često postavljanim pitanjima? Odgovorite na par pitanja ovdje i netko od naših iskusnih djelatnika iz Korisničke podrške javit će Vam se s odgovorima.

FULL-DISKfighter radi na
Windows 8 & 10 Compatible

i
Windows 7,
Windows Vista,
Windows XP

Ponosni smo što smo

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner