Select language

Snimci zaslona softvera FULL-DISKfighter

Započnite ovdje
Sučelje softvera FULL-DISKfighter brzo je i iznimno jednostavno za uporabu te Vam pruža pregled nad Vašim tvrdim diskom. Za jednostavnu optimizaciju i čišćenje tvrdog diska možete odabrati samo jedan ili sve dragocjene alate koji će poduzeti sveobuhvatnu analizu.

Ostanite organizirani!
FULL-DISKfighter omogućuje Vam jednostavno praćenje korištenja svojim tvrdim diskom pomoću jednostavnog alata za organizaciju koji analizira, defragmentira i ponovno organizira datoteke kako bi Vam trenutačno oslobodio još prostora na tvrdom disku.

Prilagodite svoje vlastito skeniranje
FULL-DISKfighter omogućuje Vam da odaberete područja koja želite skenirati na svom tvrdom disku i datoteke koje možda želite ukloniti, kao što su datoteke starog sustava Windows i datoteke dnevnika. Napredak će se pokazivati na sučelju kojim se jednostavno koristiti.

Očistite smeće!
FULL-DISKfighter omogućuje Vam pregled nad velikim datotekama koje zauzimaju prostor na Vašem tvrdom disku. Imate mogućnost pojedinačnog odabira svake datoteke ili svih datoteka kako biste iz izbrisali sa svog tvrdog diska. Zapamtite - ništa se neće očistiti ni ukloniti bez Vašeg odobrenja!

Isprobajte besplatno skeniranje pa se uvjerite na koji način FULL-DISKfighter može osloboditi prostor na Vašem punom tvrdom disku!

Preuzmite za Windows