Kérem válasszon nyelvet!

FULL-DISKfighter képernyőképek

Kezdjen hozzá itt!
A FULL-DISKfighter kezelőfelülete gyors, rendkívül könnyen használható és előnézetet biztosít a merevlemezről. A merevlemez optimalizálásáhaz eegyszerűen csak válassza ki a négy értékes eszköz bármelyikét és futtasson egy átfogó analízist.

Legyen rendszerezett!
A FULL-DISKfighter segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti a merevlemeze használatát egy egyszerű eszköz, a Szervező segítségével, amely átvizsgálja, töredezettségmentesíti és átszervezi a fájlokat, ezzel azonnal több helyet biztosítva a merevlemezen.

Személyre szabható átvizsgálás
A FULL-DISKfighterrel lehetséges kiválasztani a merevlemez átvizsgálandó területeit, amelyekből eltávolítaná a régi Windows fájlokat, naplófájlokat és hasonlókat. A folyamat nyomon követhető egy egyszerűen használható felületen.

Szabaduljon meg a lomoktól!
A FULL-DISKfighter segítségével előnézetben megtekintheti azokat a nagyméretű fájlokat, amik sok helyet foglalnak a merevlemezén. Lehetősége van egyenként kijelölni törlésre a fájlokat, vagy az összeset egyszerre letörölni a merevlemezéről. Ne feledje, hogy semmi sem kerül törlésre vagy eltávolításra az engedélye nélkül!

A FULL-DISKfighter megszabadítja a szeméttől és rövid idő alatt visszaszerzi a helyet a merevlemezen! Ingyenes próbaverzió!

Letöltés most