Selecteer een taal:

Schermafbeeldingen van FULL-DISKfighter

Begin Hier
De FULL-DISKfighter bedieningsomgeving is snel en ontzettend makkelijk te gebruiken en biedt inzicht in uw harde schijf. Om gemakkelijk uw harde schijf te optimaliseren en op te ruimen, kunt u elk of alle van de vier waardevolle tools een uitvoerige analyse uit laten voeren.

Blijf Opgeruimd!
FULL-DISKfighter laat u gemakkelijk het gebruik van uw harde schijf controleren met de simpele Organizer tool die bestanden analyseert, defragmenteert en reorganiseert om u direct van meer ruimte op uw harde schijf te voorzien.

Uw Eigen Scan Aanpassen
FULL-DISKfighter stelt u in staat delen van uw harde schijf te selecteren om te scannen voor bestanden die u wenst te verwijderen, zoals oude Windows bestanden en logbestanden. De voortgang zal getoond worden in een makkelijk te gebruiken bedieningsomgeving.

Ruim de Rommel op!
FULL-DISKfighter verschaft u inzicht in de grote bestanden die ruimte innemen op uw harde schijf. U heeft de mogelijkheid om elk individueel bestand of alle bestanden te selecteren om van uw harde schijf te wissen. Onthoud dat niets wordt opgeschoond of verwijderd zonder uw toestemming!

Probeer een gratis scan en ontdek hoe FULL-DISKfighter vrije ruimte op uw volle harde schijf terug kan winnen!

Downloaden voor Windows