Select language

OEM program softvera za partnere - povećajte značajno svoe prihode s našim softverima s privatnom etiketom

Proširite svoj tržišni udio i povećajte svoje prihode s našim OEM softverom

Tražite li OEM softver koji je vrlo konvertibilan i koji se u cijelosti može ponovno brendirati s Vašim logotipom, grafikama i tekstom? Odaberite jedno od nagrađivanih i najprodavanijih rješenja tvrtke SPAMfighter za čišćenje registra, SLOW-PCfighter, ili za zaštitu od neželjene pošte, SPAMfighter Pro, kao OEM softverski proizvod. Pomoći ćemo Vam da unovčite svoju bazu klijenata te da privučete nove klijente unutar kratkog vremena dajući Vam pravo na korištenje našim proizvodom u roku od par tjedana.

Program OEM softvera tvrtke SPAMfighter omogućuje Vam da smjesta proširite svoj asortiman proizvoda bez potrebe za razvojnim stručnjacima te da privučete nove klijente diljem svijeta pomoću naših višejezičnih kapaciteta.

Naš program OEM softvera sjajan je za izdavače, podružnice i dizajnere elektronskih sustava koji im pomaže da smjesta prošire asortiman svojih proizvoda bez potrebe za razvojem te da privuku nove klijente globalno s vrlo konvertibilnim proizvodom - više od 20% ljudi koji ove programe preuzmu s interneta, kasnije ih i kupe. Naš program OEM softvera najbolji je u našoj branši u vrhunskim industrijskim tvrtkama u svijetu, a prisutni smo na svakom kontinentu - s više od 2,5 milijuna prodanih licencija.

Kontaktirajte nas ovdje

Molimo Vas da se obratite našem timu za poslovni razvoj kako biste saznali više o našim OEM softverima

Zahtjevi za ulazak u program OEM softvera tvrtke SPAMfighter

  • Spremni ste i sposobni promicati svoj proizvod pod vlastitim brendom
  • Imate poznati distribucijski kanal visokog volumena
  • Možete preuzeti tehničku podršku.
  • Nije Vam potrebna nikakva ili samo vrlo ograničena podrška u promidžbi od tvrtke SPAMfighter.

Karakteristike programa OEM softvera

Predana provedba/operativni menadžeri

Predani tim za upravljanje računima pružat će Vam podršku u provedbi projekta, obuci u alatima/modulima za upravljanje proizvodom i podršci u Vašim prodajnim/marketinškim potrebama

Sadržaj/modul za prevođenje

Dat ćemo Vam pristup web sučelju, koje Vam omogućuje revidiranje i ažuriranje teksta u programu za instalaciju, softverskoj aplikaciji i grafičkom korisničkom sučelju.

Alat za OEM softvere za partnere

Dajemo Vam pristup našem modulu s nline alatima koji Vam omogućuje provođenje statistika u realnom vremenu razvrstanih prema datumu nstalacije, deinstalacijama, aktivnim/neaktivnim korisnicima, državama, verzijama i korisničkim jezicima.

Prilagođeno brendiranje i prilagodba

Možemo Vam pomoći da individualno prilagodite aspekte svog OEM softvera od brendiranja i estetike do sadržaja pačak i do jezika putem vodiča za uvod korak po korak.

Lokalizacija

SLOW-PCfighter i SPAMfighter Pro dostupni su na 22 različita jezika tako da i Vaš novi OEM softvermožemo lokalizirati s grafikama i jezicima potrebnima za Vaše tržište.

Jednostavan model partnerstva, koji Vašoj tvrtki osigurava kontinuiranu profitabilnost i rast.
Nagrade

Molimo Vas da se obratite našem timu za poslovni razvoj kako biste saznali više o našim OEM softverima