Hatékony spamszűrő mostantól Exchange 2013 támogatással

BOCA RATON, FLORIDA -- 2012. november 30. - A SPAMfighter Exchange Module, a hatékony spamszűrő cégeknek mostantól Microsoft Exchange Server 2013 és Windows Server 2012 támogatással is rendelkezik. A bejelentést ma tette a SPAMfighter, a biztonsági megoldások vezető szolgáltatója. A SPAMfighter Exchange Module továbbra is támogatni fogja a Microsoft Exchange Server 2000, 2003, 2007, és 2010 verziókat is. Ezenkívül a következő virtuális környezetek támogatottak még: VMware, Windows Hyper-V és Microsoft Virtual Server.

A SPAMfighter Exchange Module egy hatékony spamszűrő, amely automatikus beépül az Exchange-be és kiszűri a spamokat, vírusokat, adatlopási kísérleteket és malware-ket. A szoftvert széles körben elismerik nagy pontossága és könnyű kezelhetősége miatt. Számtalan díjat nyert már vezető magazinokban, Exchange szakértőktől, tanúsítást végző vállalatoktól, beleértve a Virus Bulletin spam tanúsítványát és az MSExchange.org aranyérmét is.

A SPAMfighter Exchange Module-t az 8,211,121 SPAMfighter felhasználó erősíti. A SPAMfighter Exchange Module beállítása pár pillanat alatt megtehető, a védelem pedig azonnal működésbe lép. A spamszűrő munkáját aktív felhasználók milliói segítik, ami annyit tesz, hogy a SPAMfighter Exchange modulját első alkalommal feltelepítő vállalatoknak nem kell semennyi időt a szűrő betanításával tölteniük. A flexibilis, egyéni szabályok könnyen érvényesíthetőek. A teljes verzió 30 napos próbaváltozata elérhető, amely alatt a vállalatok jelentésben megtekinthetik mennyi időt és pénzt takarítottak meg, emellett mérettől függetlenül bármelyik vállalat támogatást kaphat közvetlenül telefonon, élő chaten és emailen keresztül is.

A SPAMfighter Exchange modul 4.3.0.7-as verziója Exchange 2013 támogatással mától kezdve azonnal letölthető. Kattintson ide, ha szeretne többet megtudni erről az Exchange spamszűrőről.

A SPAMFighter-ről
A SPAMfighter hivatalos Microsoft Gold Partnerként dániai székhellyel rendelkezik és Európa vezető védelmi szoftverfejlesztőjeként 228 ország 13 millió felhasználója számára készíti legmodernebb számítógépes és szerveralkalmazásait. Díjnyertes spamszűrője mellett a SPAMfighter számítógépes optimalizáció, valamint kémprogramok és vírusok elleni megoldásokat is kínál. A SPAMfighter emellett többnyelvű, fehércímkés lehetőségekkel is rendelkezik. Látogassa meg a SPAMfighter-t az interneten a www.spamfighter.com/Lang_HU/, a Facebook-on a http://www.facebook.com/SPAMfighters és Twitter-en a http://twitter.com/spamfighter címen.

» SPAMfighter - 01-12-2012

3 egyszerű lépés a driverek frissítéséhez az Ön számítógépénSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Spammel teli a postafiókja? Ingyenes spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Next