Избор на език

Бавен Windows 7? Дори нов Windows 7 или друга операционна система могат да станат по-бавни с течение на времето.

Ако сте закупили нов компютър или сте надградили до Windows 7 от предходна операционна система и все още забелязвате забавяния и незадоволителна производителност, може вашия Windows 7 да е зареден с програми, които никога няма да използвате или съдържа остатъци от преди надграждането. SLOW-PCfighter почиства претрупването и поправя проблемите, които се насъбират с времето при нормално ползване. Препоръчваме ви да използвате SLOW-PCfighter периодично, за да избягвате такива проблеми.

Искате ли по-бърз Windows 7? Губите ли търпение, докато чакате стартирането на вашия Windows 7? Причините за забавянето на работата на Windows 7 са многобройни и вашият Windows 7, може да стане все по-бавен и неустойчив с времето. Това, от което имате нужда е професионална помощ за вашия Windows 7!

Безплатно сканиране сега

Ако сте закупили нов компютър или сте надградили до Windows 7 от предходна операционна система и все още забелязвате забавяния и

Проверка на Windows 7 cъс SLOW-PCfighter, ще подобри производителността на вашия компютър с Windows 7, като поправи следните проблеми:

  • Програми, зареди в стартъп, които вече не съществуват
  • Невалидни позиции в добавяне/премахване на програми
  • Прочети повече

Започнете като сканирате Windows 7 със SLOW-PCfighter

В SLOW-PCfighter е внедрена технология от най-високо ниво, която анализира подробно вашето ХР, забръзвайки неговата работа. SLOW-PCfighter засича и изтрива всички неактивни секции в системния регистър на XP. Такива секции могат да се получат при неизправни програми, неуспешни инсталации и деинсталации на драйвери. След почистване на тези грешки, ще усетите по-бързо стартиране и поведение на операционната система.

Поддържайте оптималната скорост на Windows 7

Безплатно сканиране сега

Получавате по-бърз Windows 7

SLOW-PCfighter е лесна за разбиране програма и почистването е бързо

Искате бърз Windows 7? Подсилете вашия Windows 7, за да достигнете оптимална скорост и по-дълъг живот.

SLOW-PCfighter използва най-новите технологии за анализирането грешките на Windows 7 и за оптимизирането на скоростта на бавен Windows 7. SLOW-PCfighter открива и изтрива всички неактивни позиции в регистъра на Windows 7. Тези неактивни позиции могат да се появят в следствие на изтрити програми, лоши инсталации на драйвери и непълни деинсталации. След като тези грешки бъдат поправени, ще забележите по-бързо стартиране на Windows 7 и по-добра производителност.

Искате ли по-бърз Windows 7? Губите ли търпение, докато чакате стартирането на вашия Windows 7?

Необходимо е само едно кликване, за да поправите вашия Windows 7, използвайки SLOW-PCfighter

Поправяйки ръчно грешките във Windows 7, за да подобрите скоростта му на работа, може да отнеме много време и като резултат може да навредите на инсталацията на вашия Windows 7. Ако по погрешка изтриете важни файлове, може да предизвикате срив във Windows 7!