Избор на език

Продуктови прегледи от потребители на SLOW-PCfighter и списания

"...SLOW-PCfighter e малка програма, но много добро и популярно 'почистващо приложение'..."

"Благодаря ви за софтуера SLOW-PCfighter. Благодаря ви за бързата продуктова поддръжка. Вашата компания е от вида, който много уважавам и и затова мога да потвърдя, че SPAMfighter и SLOW-PCfighter са компания, която работи добре и са достойни за уважение."
-Ralph Selwyn, Сидни, Австралия

"SLOW-PCfighter е още един страхотен продукт от вас. Много ви благодаря."
Kasper G. Andersen

"УДОВЛЕТВОРЕНА. Компютърът ми работи добре, след няколко много трудно седмици, през които търпението ми беше на границата! Вече казах и на приятел за вас и ще препраря имейла ви възможно най-скоро. Благодаря ви!"
-Rachel

"...БУМ! БЕШЕ КАТО НОВ! Пробвах 2 (две) други бързи компютърни програми, БЕЗРЕЗУЛТАТНО и започнах да мисля как мога да си позволя нов компютър. СЕГА ИМАМ КОМПЮТЪР, КОЙТО Е КАТО НОВ! СТАРИЯТ МИ КОМПЮТЪР СЕ ЗАВЪРНА почти КАТО НОВ! Уау, наистина работи! Благодаря ви, много ви благодаря, че направихте това, което рекламата ви обещава!
Един човек, който e професор в UHA (University of Alabama Huntsville, campus) и преподава Компютърно програмиране, опита няколко неща преди 2 месеца, но нещата се промениха минимално. Попитах го относно различните програми, за които получавам реклами в пощата, обещавайки по-бърз или дори работа КАТО НОВ компютър, и той ми отговори, че мога да ги пробвам, но няма да помогнат много. ДРЪН-ДРЪН! Не знам защо, но ВАШИЯ "SLOW PC FIGHTER" РАБОТИ!! И ТО РАБОТИ МНОГО, МНОГО ДОБРЕ!..."
-Tom Guzik

"Ами, SLOW-PCfighter спаси стария ми компютър - намери 1432 грешки. Сега работи като нов. Много ви благодаря."
-D. Johnson

"Още веднъж, благодарение на вашата помощ сега "Всички системи работят!" - с програмата поправих 1800 грешки! Също така и не се подведох по думите на "компютърния експерт" в магазина, който заяви, че машината ми е дотук и трябва да си взема нова. Благодарeние на SLOW-PCfighter, мисля че удължих живота на моята машина и ще го препоръчам и на други."
- Chees Allan Collins

Breekpunt.nl казва:
"Програмата изчисти много неща от нашия компютър, но дали той ще бъде по-бърз? Най-добрият начин за тестване работата на компютър е при нормално ползване. Стартирането не е много по-бързо, но като цяло компютърът е много по-бърз. Програмите се зареждат бързо и плавно. Компютърът не е супербърз, но SLOW-PCfighter определено има добър ефект."

Проучване за бавни компютри

Сканирайте безплатно със SLOW-PCfighter

Стартирай свалянето за Windows