Vælg sprog:
SLOW-PCfighter

Ordbog fra SLOW-PCfighter

Hvad er COM / ActiveX registreringer?
COM (Component Object Model) er Microsofts komponent softwarearkitektur primært udviklet til Windows. Det er det fundament, hvorpå OLE og ActiveX er baseret, og er et middel til at genbruge kode uden at kræve re-kompilering. I KOM, er en komponent, en platform-specifikke binære fil, kompatible applikationer og andre komponenter kan bruge. Programmer som indeholder en komponent's tjenester aldrig have adgang til sine interne datastruktur, men i stedet indeholde henvisninger til sin standardiseret grænseflade. Således er det muligt for komponenter til at interagere med hinanden, uanset hvordan de arbejder, eller hvilket sprog de er skrevet i.
COM + er en forbedret version af KOM, der giver bedre sikkerhed og bedre ydeevne. DCOM (Distributed Component Object Model) er en udvidelse af COM, der tillader applikationer og komponenter til at kommunikere med hinanden via et netværk.
For mere detaljerede oplysninger om COM, COM +, DCOM, og relaterede teknologier, besøg link.
http://www.microsoft.com/com/default.mspx
SLOW-PCfighter vil søge områder af det register, hvor COM / ActiveX oplysninger er gemt og bekræfte, at den fysiske sti kortene tilbage korrekt til poster i registreringsdatabasen, hvis ikke, så den defekte sti vil blive fjernet fra registreringsdatabasen.

Afinstaller Registreringer
Når du installerer software på din maskine det vil efterlade nødvendige indgange på din maskine, især i din Registry. De fleste software leveres med en Installer og en Uninstaller, men ikke al software er afinstalleret korrekt, således at den rydder op efter sig selv. Det er ikke nødvendigvis den software's skyld, da der kan være mange grunde til at programmet ikke er i stand til at rydde op efter sig selv. Du har måske en anti-virus, der forhindrer en fuldstændig fjernes, eller et andet program, der har blokeret afinstallationsprocessen. Der kan være særlige grunde til at forlade spor i registreringsdatabasen som en service til brugeren, hvis han agter at geninstallere produktet, og derfor efterlader information tilbage. Men der er også sjusket software, der bare ikke er blevet skrevet godt og efterlader Entries tilbage. Det er her SLOW-PCfighter hjælper dig ud ved at finde unødvendig entries og fjerner dem.
SLOW-PCfighter vil søge efter dette i registreringsdatabasen for at bekræfte, at en gyldig fil sti finder de nævnte filer. Hvis den ikke kan bekræfte dette fjernes stien til filen som ikke eksisterer.


Start download til Windows

Gratis Skanning

SLOW-PCfighter offers you an option to remove registry errors manually or automatically.

Vi skanner din PC gratis og fortæller hvad der skal rettes.

Font registreringer
Hvis SLOW-PCfighter finder nogle ugyldige poster er det normalt, fordi der har været en program fejl i et Office-program, et andet tekstbehandlingsprogram, grafikprogram og eller eksempelvis spil, Skrifttype-filer som ikke er slettet og korrupt, og SLOW-PCfighter kan nemt helbrede disse sygdomme og holde dem fra at tage op plads i registreringsdatabasen. SLOW-PCfighter registrerer og bekræfter, at skrifttyper er registreret i Windows fysiske er korrekte ift. til en skrifttype fil. Hvis en skrifttype post findes i Windows, men den fysiske fil findes ikke vil registreringen i registreringsdatabasen fjernes.

Delte DLL filer
Mange programmer installerer samme DLL filer. Windows holder øje med hvor mange gange en DLL fil er registreret. Dette giver Windows til at holde styr på, hvor mange gange, at dll er blevet installeret. Hver gang et program bruger en delt DLL fil vil det blive registreret til den delte DLL Registreringsnøgle, men disse oplysninger er oftest tilbage, når programmet er afinstalleret.
SLOW-PCfighter vil rydde op i denne information og enten nulstille eller slette tilovers eller forkerte Entries. SLOW-PCfighter scanner delte DLL steder i registreringsdatabasen for at sikre sig, at de associerede DLL rent faktisk eksisterer på den angivne placering. Hvis DLL filen ikke eksisterer, vil SLOW-PCfighter automatisk fjerne fejlagtige eller manglende henvisning fra registreringsdatabasen.


Program stier
Dette er et register over hvilke programmer der er installeret. Hvis disse stier ikke er korrekt angivet vil programmer mislykkes eller "fare vild". SLOW-PCfighter vil søge og løse disse fejl og sikre, at de er skrevet korrekt i programstierne. Bemærk: ved at "løse" mener vi at slette de manglende stier. SLOW-PCfighter fjerner elementer, der ikke er mappet tilbage fysisk til stier osv. De bliver ikke repareret i den forstand, at en dårlig sti bliver repareret.. Hvis stien ikke findes, bliver elementet fjernet. Dette har den virkning at potentielle fejl, som kan bremse og endog forårsage at programmer til at gå ned bliver løst

Windows Startup Items
Nogle programmer vil oprette sig i Windows Start enten fordi de er nødvendige for, at computeren skal bruge under start, eller fordi de kan irritere dig mest denne måde. Disse registreres ikke altid korrekt og sløver din PC under start, viser fejl eller bare irriterer dig på din computer.
SLOW-PCfighter kontrollerer elementer, der er indstillet til altid at køre ved opstart fra forskellige steder i registreringsdatabasen, og bekræfter, at disse filer fysisk eksisterer. Hvis de ikke gør det, kan det startelement fjernes fra registreringsdatabasen. Bemærk venligst, at du kan styre disse Windows Start Elementer i SLOW-PCfighter og Startup Manager. Her kan du aktivere eller deaktivere hver Startup Programs som du vil, men vær sikker på, at du ikke deaktivere vigtige Startup Programmer såsom Anti-Virus programmer eller programmer Windows akl benytte for at arbejde korrekt.

File Associations
As the word says, the Key are associated with a file.
Its key has errors or faulty Entries; it will slow down your computer or make it impossible to open documents by double-clicking them.
File associations allow you to double-click on a file of a know extension such as a PDF file, word document, graphic file, etc. and have the program that is associated with that file type automatically load the file. If the path that points back to the application that loads a specific file type extension is missing, then the file association will not work, and may cause your system to hang or become slow or unresponsive. SLOW-PCfighter detects errors in file association areas of the registry and will remove the bad associations from the registry.

Ugyldige Class Keys
En klasse Key også kaldet CLSID fungerer som et Program ID for hver program installeret.
Hvert program Class Key har mindst en fast værdi og en "Undernøgle" - CLSID / Klasse-id
Klasse-id er altid unikke. Hvis disse er rodet sammen eller har fejl, kan dette medføre alvorlige fejl og gøre din PC langsom. SLOW-PCfighter vil sørge for hvert ID er korrekt forbundet med den rigtige fil.

Lyd og App Events
Hver computer har lydfiler. Disse er lydfiler, som er direkte forbundet med Windows lyde og operativsystemets funktionalitet. Disse filer ofte blive flyttet, ændres og korrigeres, men SLOW-PCfighter vil sørge for at din computer har registreret dem korrekt og oprydning eventuelle problemer.

CLSID / TypeLib / Interface Entries
Disse typer af Registreringsdatabaseposter kontrollerer, hvordan Windows kombinerer forskellige komponenter til at udføre komplekse opgaver. Problemer her kan forårsage fejl, opgave fejl, eller endog at systemet går ned.

File / Path Referencer
Der vil oftest være fejl i denne kategori. Elementer i registreringsdatabasen som knytter sig til ikke-eksisterende filer eller mapper vil blive vist her. Eksempelvis midlertidige filer der ofte er skabt gennem opstart, og ikke længere er nødvendige. Nogle programmer vil skabe midlertidige Poster i dette område, mens de kører, og det er derfor, du pludselig kan finde nye poster her, selvom du lige har renset din computer. Dette har ikke de store konsekvenser, og du bør ikke bekymre dig om det. SLOW-PCfighter checkeri registreringsdatabasen flere steder for at bekræfte, at filer og stier findes. Hvis de ikke gør det, er dette betragtes som en fejl i registreringsdatabasen, og disse poster kan fjernes.

Program Genveje
Nogensinde havde fejlen "Windows søger efter programmet"? Hvis programmet er afinstalleret eller flyttet, kan Genvej aktivering ikke finde det rigtige program til at starte. SLOW-PCfighter fjerner henvisninger til genvej poster, som ikke peger tilbage til det sted, der er indeholdt i registreringsdatabasen. Hvis placeringen ikke eksisterer, vil SLOW-PCfighter slette den i registreringsdatabasen.

Tomme Registreringsdatabasenøgler
Tomme Registreringsdatabasenøgler er skabt hele tiden på computeren, når du flytter, skal du afinstallere eller slette elementer. Dette er normalt en kategori, hvor der ofte findes Fejl / poster, der er forkert eller tom.Selv om det ikke nødvendigvis er fejl giver tomme nøgler sjældent nogen fordel for resten af registreringsdatabasen. SLOW-PCfighter fjerner fundne tomme registreringsdatabasenøgler, der indeholder ingen oplysninger. Nogle registreringsnøgler er undertiden placeret i programmer som sted-indehavere, hvorvidt de bruges eller ej. I nogle tilfælde er nogle nøgler betragtes som "Self-helende", hvilket betyder, at selvom nøglen er slettet og ikke tænke , at tilbyde nogen værdi, nogle programmer automatisk vil genskabe disse taster. Hvis du løber ind i nøgler, der er selvhelende, du altid har mulighed for at tilføje dem til Ignorer Listen under INDSTILLINGER i SLOW-PCfighter

SLOW-PCfighter fungerer med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

og
Windows Vista & Windows XP

Vi er stolte af at være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner