Select language

Recenzii scrise de reviste de IT şi utilizatori ai SLOW-PCfighter din întreaga lume

"....SLOW-PCfighter is a small but extremely powerful and popular 'cleaning application'...."

"Vă mulţumesc pentru softul SLOW-PCfighter. Vă mulţumesc pentru suportul tehnic deosebit de prompt. Firma dumneavoastră este genul de companie pe care o respect, şi doresc prin aceasta să confirm că SPAMfighter este o companie reputabilă şi eficientă"
- Ralph Selwyn, Sydney, Australia

"SLOW-PCfighter e un alt produs excellent al echipei voastre. Mulţumiri!"
- Kasper G. Andersen.

"Softul a găsit 1.680 de erori. Calculatorul a fost scanat rapid şi, dacă înainte mergea groaznic de încet, acum merge perfect. Vă mulţumesc foarte mult pentru un produs minunat"
- B. Nielsen

"...L-A FĂCUT CA NOU! Am încercat două alte programe de optimizat PC-ul, fără nici un rezultat, şi mă gândeam deja că nu imi permit un alt calculator. ACUM ÎNSĂ SIMT CĂ AM UN CALCULATOR NOU!! Vechiul meu PC a înviat - programul vostru chiar funcţionează! Vă mulţumesc din inimă că aţi făcut exact ceea ce promiteţi în reclamele voastre.
Un profesor la UAH (Universitatea din Huntsville Alabama) mi-a spus că programele de genul acesta nu vor ajuta decât un pic. AIUREA! Nu ştiu cum faceţi, dar SLOW-PCfighter merge foarte bine şi a dat rezultate reale!..."
- Tom Guzik

"Se pare că SLOW-PCfighter mi-a salvat calculatorul meu vechi, după ce a găsit 1.432 de erori. Se simte ca şi cum ar fi un PC nou. Mulţumesc foarte mult"
- D.Johnson

"Vă mulţumesc din nou pentru ajutor - computerul merge din nou după ce am reparat 1800 de erori, în ciuda faptului că expertul de la magazinul de calculatoare mi-a spus că nu se mai poate face nimic pentru aparatul meu! Mulţumită programului vostru, am prelungit durata de viaţă a calculatorului".
- Allan Collins

Breekpunt.nl scrie:
"Programul a curăţat multă informaţie de pe computer, dar este cu adevărat mai rapid? Cea mai bună metodă de test este să verificăm performanţele calculatorului în timpul unei utilizări normale. PC-ul nu porneşte mai rapid, dar în general calculatorul merge mult mai rapid. Programele se încarcă rapid şi fără poticneli. Computerul nu s-a transformat peste noapte într-un mostru al vitezei, dar SLOW-PCfighter a avut în mod vizibil un efect pozitiv"

Chestionar despre viteza computerului personal

Scanaţi gratuit calculatorul cu SLOW-PCfighter - program avansat pentru optimizarea PC-ului.

Start descărcare pentru Windows