Selecteer een taal:
SPAMfighter Mac
Mac Mail Spam filtering Bescherming
Mac Mail Spam filtering Bescherming

Begin een leven vrij van spam

Mac Mail Spam filtering Bescherming

SPAMfighter Mac vangt meer dan 99.5% van alle spam met onze bekroonde filtertechniek.
Tot dusver hebben we meer dan 70.000.000.000 vervelende spam e-mails geblokkeerd voor onze 8,948,098 gebruikers 238 landen.

Minimale systeemvereisten:

  • OS X 10.7 of hoger (Yosemite ondersteund) - Mac Intel Processor - PPC NIET ondersteund
  • 512 MB Ram
  • 25 MB vrije schijfruimte (fvoor de installatie)

Eenvoudige installatie

Zodra je de SPAMfighter Mac en de Mail plug in het geinstalleerd ben je beschermd. Je hoeft niet onnodig uren te spenderen aan afstellen en configureren. De plug-n-play installatie en bescherming maken het voor iedereen makkelijk in het gebruik. En mocht je toch nog tegen iets aanlopen dan bieden wij een wereldwijde telefoon-email en chat-ondersteuning.

Eenvoudige installatie
Aanpassing

Aanpassing

SPAMfighter Mac bied een breed scala aan hulpmiddelen voor het aanpassen welke e-mails u wenst te ontvangen. U kunt afzonderlijke emails, alsmede emails van volledige domeinen op de witte en zwarte lijst zetten. SPAMfighter Mac kan ook de taal herkennen van inkomende e-mail berichten. Hiermee heeft u de mogelijkheid om alle email van verschillende talen te blokkeren.

Privacy

Uw email privacy is gegarandeerd. We zullen nooit uw email inkijken of uw email gedrag monitoren of vertrouwelijke informatie doorsturen.
Het is ons doel om voor alle gebruikers een veilige omgeving te creeren waar je email kan zenden en ontvangen zonder je zorgen te maken dat conversaties in de verkeerde handen vallen.

Privacy