Select language
SPAMfighter

SPAMfighter Exchange Module screenshots

Snimku možete povećati klikom na nju.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

SPAMfighter Exchange Module (SEM) je filtarsko rješenje protiv neželjene pošte i virusa za poslužitelje Microsoft Exchange Server 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 i 2016 ili poslužitelje Microsoft Small Business Server (SBS), kojime se vrlo jednostavno koristiti

Screenshots of SPAMfighter Exchange Module (SEM)

SPAMfighter Exchange modul integrira se savršeno s Microsoft Exchange Serverom i tako ovo rješenje čini vrlo brzim i sigurnim za uporabu. Kako pristižu poruke elektroničke pošte i kako ih Exchange Server usmjerava na njihove adrese, SEM sastavlja jedinstveni kodirani potpis za svaku poruku i šalje je na procjenu poslužitelju SPAMfighter. Ako poslužitelj SPAMfighter utvrdi da je to poruka neželjene pošte, isti o tome obavještava SEM i poruka se neželjene pošte prebacuje u korisnikovu mapu za neželjenu poštu.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

SPAMfighter Exchange modul također nudi i izvješćivanje kako bi administratori mogli pregledavati statistike o tome koliko poruka SEM filtrira, koliko je korisnika omogućeno i tako dalje.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

Osim toga, SEM je vrlo jednostavan i za krajnje korisnike jer se neželjena pošta automatski prebacuje u mapu za neželjenu poštu. I dok SEM pojednostavljuje upravljanje i drži softver i konfiguraciju podalje od zaposlenikove radne površine, isti nudi i opciju za individualnu kontrolu za krajnje korisnike na zahtjev administratora.