Select language
SPAMfighter
Instant protection against spam and phishing

Exchange filtar protiv neželjene pošte za poduzeća

U potrazi ste za filtrom neželjene pošte za poduzeća?SPAMfighter Exchange module (SEM) je rješenje protiv neželjene pošte, jednostavno za uporabu, za poduzeća koja se koriste poslužiteljem Microsoft Exchange Server 2000-2013. SEM sad od neželjene pošte štiti više od 36.000 poduzeća diljem svijeta.

SEM pokreće 8,909,332 SPAMfighter korisnika iz 238 država/regija. Ako dovoljan broj SPAMfighter korisnika prijavi istu poruku neželjene pošte, ona se smjesta uklanja od svih SPAMfighter i SEM korisnika. SEM osmišljava SPAMfighter ApS, vodeća tvrtka u Europi u području softvera protiv neželjene pošte.

Značajke

  • Instant protection against spam and phishing
  • Siguran i bez održavanja
  • Optional spam filter pr. user
  • Zero possibility for downtime due to SEM.
  • SPAM processing and blocking statistics
  • Works automatically with no configuration
  • Maintenance free - Automatic real-time updates from a community of 8,909,332 people
  • Simple to use for end users - Spam is automatically moved to the Spam folder
SPAMfighter Exchange Module (SEM)is an user-friendly anti spam filter for Microsoft Exchange Server. Try free for 30 days

O SPAMfighter Exchange filtri protiv neželjene pošte za poduzeća:

SPAMfighters Exchange filtar protiv neželjene pošte za poduzeća jednostavan je za primjenu na vašem poslužitelju Microsoft Exchange Server, a to je rješenje vrlo brzo i sigurno za uporabu. Kako poruka e-pošte stiže i kako je poslužitelj Exchange Server upućuje n jezinim primateljima, SEM stavlja jedinstveni kodirani potpis za svaku poruku i šalje je na evaluaciju poslužitelju SPAMfighter Server. Ako poslužitelj SPAMfighter Server odredi da je ta poruka neželjena pošta, on o otme obavještava SEM, a neželjena se pošta prebacuje u korisnikovu mapu za neželjenu poštu.

Osim toga, SEM je i vrlo jednostavan za uporabu za krajnje korisnike jer se poruke neželjene pošte automatski prebacuju u mapu za neželjenu poštu. I dok SEM pojednostavljuje upravljanje i ne dopušta pristup softveru i konfiguraciji na radnu površinu zaposlenika, on ujedno pruža i pojedinačnu kontrolu za krajnje korisnike ako administratori tako odluče.

SPAMfighterov filtar neželjene pošte za poduzeća također nudi i izvještavanje, pa administratori mogu pregledavati statistiku o tomu koliko poruka SEM filtrira, koliko je korisnika onemogućeno i mnogo više toga.

<strong>Svjedočanstva korisnika SEM-a</strong>

Vaše je rješenje najbolje koje sam ikad vidio. Danas smo kupili sve potrebne licencije i veselimo se uživanju u mapama e-pošte bez neželjene pošte.
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o

Zahtjevi

Operativni sustav

Microsoft Windows Server 2000 ili noviji

Poslužitelj elektroničke pošte

Microsoft Exchange Server 2000 ili noviji

Dodatni softver

Internet Information Services
Microsoft .NET Framework 2.0 SP1 (preuzimanje s Windows Update)
Microsoft Data Access Components 2.7 (preuzimanje od Microsofta)

Memorija

Minimalno 256 MB