Kérem válasszon nyelvet!
SPAMfighter

Ajánlások SEM felhasználóktól

"Kitűnő termék! Vásároltunk egy 3 éves előfizetést, ehhez a döntéshez összesen 1 napra volt szükségünk a 30 napos próbaverzióból."
Bo Stewart

"Minden munkatársam, beleértve saját magamat is, kedveljük a SPAMfightert és szerintünk nagyon megbízható. Alig volt vele gondunk és azokat is hamar megoldották. Hálásak vagyunk a megbízható, kitűnő szolgáltatásért és a gyors válaszért a SPAMfighter támogatócsapattól.
Csak így tovább.
Hálásan köszönöm"
Marwan Dajani
IT Manager

"Mindenkinek ajánlani fogom a terméketeket, aki szeretne megszabadulni a spamtól."
Craig Sabo

"Szerettem volna megköszönni, amiért egy hasznos kiegészítő eszközt biztosítottak nekem.
A 30 napos próbaidőszak alatt sikerült meggyőzödnöm egy SPAMfighter termék 1 éves licenszének szükségességéről és ma reggel el is végeztem a tranzakciót.
Még egyszer köszönöm a nagyszerű és problémamentes terméket."
Kevin Chaney

"Számos üzleti (értsd "nagy vállalatok termékeit") spamszűrőt kipróbáltam már. Körülbelül csak az összes spam e-mail 1-5%-át szűrték ki. Rossz dolgokat ellenőriznek a mai korban. A spam egyre csak okosabb lesz és mindig sikerül megverniük a spamszűrőket.
IHa spamot kapsz, az szinte mindig egyre csak sokasodik. 10-ről 50-re, 50-ről 100-ra és most már több, mint 900 spamlevéltől "szenvedünk" naponta minden egyes levélfiókban. A "nagy spamszűrők" kevesebb, mint 20-at szűrtek ki.
Megoldást kerestünk és a SPAMfighterbe botlottunk. A honlap igen professzionálisnak hat és nagyon letisztult. Én pedig ezt szeretem. 30 napos próbaverziól (ami a legtöbb szoftver esetében nem elegendő a leteszteléshez). Már két napja használjuk a SPAMfightert és csak annyit tudok mondani, hogy az egész vállalat számára meg fogjuk rendelni. Ez a termék nagyon szuper és nagyszerűen működik. Az ára benne a legjobb. A ti terméketek emberek millióihoz, milliárdjaihoz jut el a mindenki számára megfizethető ára miatt. Kis vállalatoknak, nagy cégeknek vagy csak otthoni számítógépekhez.
Az eredmények viccesek. A 10.000 spamlevélből összesen 1 jutott át. Ez óriási!
Még valami, amiért nagyon hálás vagyok... Ti igen közvetlen módon léptek velem kapcsolatba. Szinte kötelezve érzem magam, hogy elküldjem ezt a pozitív üzenetet.
Gondoltam tudatom veletek, hogy nagyszerű munkát végeztek!"
Wesley Eversen

"Engem a gyorsaságával, egyszerű és könnyű kezelhetőségével és telepítésével győzött meg. Nagyszerű olyan emberek számára, akik számítógépre támaszkodnak a kapcsolattartásra és üzletelésre, de nincs idejük megtanulni az egész működését."
Rob Manger

Az önök megoldása a legjobb, amit valaha is láttam. Ma megvásároltuk a szükséges liccenszeket és alig várjuk a spammentes levelesládáinkat.
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o

"Nagyszerű termék, kiváló találati arány, igazán pozitív csalódást okozott a telepítés könnyedsége és a teljesítmény.Azonnal meg is rendelem a terméket, ez a legjobb SPAM szerverbeépülő, amit valaha láttam. Emellett köszönöm a kitűnő támogatást is."
Marc Spohr

"Egyszerűen lenyűgöző, hogy milyen nagyszerű a szoftver és milyen gyors a támogatás! Mris van itt egy igazi rajongójuk! Nagyon szépen köszönöm! Működik."
Erik Reissenweber


Használja 30 napig ingyen

Ingyenes telefon és emailes támogatás

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /