Selecteer een taal:
SPAMfighter

SPAMfighter Exchange Module screenshots

U kunt de afbeelding vergroten door erop te klikken.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

SPAMfighter Exchange Module, de gebruiksvriendelijke anti-spamoplossing voor Microsoft Exchange Servers 2000- 2016 of Microsoft Small Business Server / Windows Server Essentials in kleine en middelgrote bedrijven.

Schermafbeeldingen van SEM

SPAMfighter Exchange module integreert naadloos in Microsoft Exchange Server, waardoor het een veilige en makkelijke oplossing is. Wanneer e-mail binnenkomt en de Exchange Server dit naar de desbetreffende mailboxen stuurt, maakt SPAMfighter Exchange Module een unieke encrypted signatuur voor elk bericht en stuurt dit naar de SPAMfighter Server voor evaluatie. Als de SPAMfighter Server concludeert dat een bericht spam is, wordt dit aan SPAMfighter Exchange Module doorgegeven en de spammail wordt naar de spamfolder verplaatst bij de gebruikers.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

SPAMfighter Exchange module biedt ook rapportering, zodat de administrator de statistieken kan bekijken om te zien hoeveel berichten SPAMfighter Exchange Module filtert, hoeveel gebruikers er zijn, etcetera.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

Bovendien is SPAMfighter Exchange Module zeer eenvoudig voor de eindgebruikers, spam wordt automatisch verplaatst naar de spamfolder. Terwijl SEM het beheer vereenvoudigt en daarnaast de software en instellingen uit de desktop van de werknemer houdt, biedt het ook de mogelijkheid voor individuele controle voor de eindgebruikers op de beheerders verzoek.