Velg språk:
SPAMfighter

SPAMfighter Exchange Module screenshots

Du kan forstørre bildet ved å klikke på det.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

SPAMfighter Exchange Module (SEM) er den effektive og brukervennlige anti-spam-løsningen til Microsoft Exchange Servere i små og mellomstore bedrifter.

SEM Skjermbilder

SPAMfighter Exchange Modulet er fullstendig integrert med Microsoft Exchange Server, og det gjør at løsningen er særdeles hurtig, stabil og sikker. Etterhvert som e-posten ankommer, og Exchange Serveren videresender den til mottakerne, lager SPAMfighter Exchange Module en unik kryptert signatur for hver enkelt melding, som overføres til SPAMfighter's server for verifisering. Hvis SPAMfighter's server fastslår at en e-post er søppelpost, flytter SPAMfighter Exchange Module den automatisk til brukerens spam-mappe.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

SPAMfighter Exchange Module gir også diverse muligheter når det gjelder statistikk. Administrator kan bl.a. holde øye med antall meldinger som er filtrert via SPAMfighter Exchange Module, hvor mange brukere som er aktivert, og mere.

SPAMfighter Exchange Module screenshots

Dessuten er SPAMfighter Exchange Module meget enkel å bruke for sluttbrukerne, da søppelpost automatisk blir flyttet til deres egen spam-mappe. Mens SPAMfighter Exchange Module forenkler administrasjoen og holder programmet og konfigurasjonen borte fra brukeren's desktop, tilbys det også en individuell kontroll for sluttbruker på forspørsel fra administrator.