Επιλογή γλώσσας
VIRUSfighter

Άλλα προϊόντα - Δωρεάν δοκιμή σε όλα τα προϊόντα.

O υπολογιστής σας επιβραδύνεται τελευταία; Βελτιστοποιήστε τον αργό σας υπολογιστή για καλύτερη απόδοση επέκταση της διάρκειας ζωής του! Ο SLOW-PCfighter χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για την ανίχνευση σφαλμάτων υπολογιστών και να επαναφέρει την ταχύτητα του υπολογιστή.<br />
Driverfighter
FULL-DISKfighter, full disk, large files, duplicate files

SLOW-PCfighter

O υπολογιστής σας επιβραδύνεται τελευταία; Βελτιστοποιήστε τον αργό σας υπολογιστή για καλύτερη απόδοση επέκταση της διάρκειας ζωής του! Ο SLOW-PCfighter χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για την ανίχνευση σφαλμάτων υπολογιστών και να επαναφέρει την ταχύτητα του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα

DRIVERfighter

Ένας υπολογιστής που χρησιμοποιεί ξεπερασμένους οδηγούς μπορεί να εμφανίσει πιο εύκολα αστάθεια, δυσλειτουργία συσκευών και πιο αργές αποδόσεις. Το DRIVERfighter εντοπίζει και ενημερώνει όλους τους ξεπερασμένους σας οδηγούς με ευκολία.

Διαβάστε περισσότερα

FULL-DISKfighter

Το FULL-DISKfighter είναι ένα γρήγορο, ισχυρό και εύκολο στη χρήση εργαλείο για να ελευθερώσετε πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο καθαρίζοντας όλα

Διαβάστε περισσότερα

Spyware Blocker - SPYWAREfighter
Εμπλοκή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τώρα με τον SPAMfighter! Κάντε λήψη του δωρεάν μας φραγέα spam σήμερα!

SPYWAREfighter Pro

O SPYWAREfighter είναι ένα φιλικό στο χρήστη λογισμικό αντί-spyware που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε μόνοι σας στον υπολογιστή σας. O SPYWAREfighter είναι η εγγύηση για προστασία εναντίον spyware και άλλων απειλών που καταστρέφουν τον υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter Standard

O SPAMfighter Στάνταρντ είναι ένα δωρεάν εργαλείο Εμπλοκής Spam για Outlook, Outlook Express, Windows Mail και Mozilla Thunderbird που αυτόματα και αποδοτικά μπλοκάρει spam και απάτη phishing.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρο Αντί Spam για Διακομιστές

Η Αυτοτελής μονάδα Exchange αντί spam του SPAMfighter είναι η εύχρηστη αντισπαμική, αντιιική λύση για τον Διακομιστή Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007 και
Φιλοξενία Φίλτρου SMTP του SPAMfighter
Ο VIRUSfighter Server διατίθεται δωρεάν και χωρίς περιορισμούς για δοκιμή 30 ημερών, μετά από την οποία μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης για ένα, δύο ή τρία χρόνια.

SPAMfighter Exchange Module

Η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter (SEM), είναι η εύχρηστη αντί-spam λύση για Διακομιστές Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 και 2016.

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Η Φιλοξενία αντισπαμικού Φίλτρου του SPAMfighter είναι η εύχρηστη και οικονομική αντισπαμική λύση για εταιρείες οργανώσεις και ιδιώτες που έχουν το δικό τους όνομα τομέα και θέλουν να απαλλαγούν από την ενοχλητική αλληλογραφία χωρίς την αγορά και συντήρηση δικού τους αντισπαμικού διακομιστή.

Διαβάστε περισσότερα

VIRUSfighter Server

Το VIRUSfighter Server είναι μια πολύ ελαφριά, πολύ γρήγορη, εύκολη στη χρήση και οικονομική λύση antivirus διακομιστών για διακομιστές Windows, η οποία χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος, ώστε να είστε πάντα προστατευμένοι, χωρίς να επιβραδύνεται ο διακομιστής σας.

Διαβάστε περισσότερα

VIRUSfighter λειτουργεί με
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

και
Windows Vista & Windows XP

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που είμαστε

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner