Telstra brugere angrebet af phishere

Ifølge sikkerhedsfirmaet Sophos er en ny runde phishing e-mails igang med at angribe telegiganten Telstras brugere samt brugere af BigPond, Telstras online datterselskab.

 

De e-mails der er tale om gør brug af Telstra og BigPonds logoer, og forsøger at få kunder til at give fortrolige oplysninger ved bl.a at hævde at deres seneste betaling ikke er gået igennem eller at der er fejl i deres betalingsoplysninger. De henvisninger der linkes til i disse mails er Telstra phishing sites der beder kunden om kontooplysninger.

 

Med virksomheder som Telstra der udbyder så mange af deres ydelser online som muligt, vil markedet for phishere ligeledes stige, og der kan blive tale om store mængder fortrolige oplysninger som ender i de forkerte hænder.

Eksperter anbefaler at man ikke svarer på mails der beder om personlige oplysninger, samt øjeblikkeligt sletter mails fra virksomheder man ikke har nogen relationer til. Ydermere anbefales det at anskaffe sig et sikkerhedsprogram af høj kv...

» SPAMfighter - 08-03-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste