Personlige angreb udnytter uro i Libyen

Forskere hos sikkerhedsfirmaet Symantec advarer mod særligt personrettede e-mails, som udnytter den kristiske situation i Libyen til at inficere computere.

Denne type e-mail ligner et svar på tidligere e-mails vedrørende situationen i Libyen med titler som "Re: DISCUSSION -the final battle in Libya?". Beskeden forsøger at lokke læseren til at åbne den vedhæftede fil "EconomicStakes in Libya's Crisis.doc" som kan resultere i at computeren bliver inficeret med malware.

Det er blevet observeret at disse e-mails bl.a er blevet rettet mod ansatte i virksomheder der arbejder med menneskerettigheder og udenrigsanliggender. Ved at fremstå med en forfalsket afsenderadresse blev beskederne fejlagtigt genkendt som værende fra sikre domæner.

Denne sag er en ny i rækken af sager hvor online-kriminelle udnytter krisesituationer, som set ved tsunamien i Asien og jordskælvet i Haiti.

» SPAMfighter - 08-03-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Næste