Halloween SEO Black hat opdaget

Her et par uger før Halloween er scammere allerede i gang med at benytte såkaldte Black Hat SEO teknikker til at narre internetsurfere ind på inficerede websider. Teknikken går ud på at få sider højt rangeret i søgemaskinerne og dermed trække trafik ind.

Forskere fra Websense har således fundet en side kaldet "Free Halloween skeleton templates" inficeret med en trojansk hest og som rangerer højt i søgemaskinerne. Google har gjort meget for at fjerne den slags fra søgemaskinerne men det er altså muligt at finde stadigvæk.

Forskerne fastslår at den slags vil optræde mere og mere op til halloween og advarer om at Black Hat SEO ikke er den eneste måde at sprede malware på. Det anbefales at udstyre sin PC med antivirus og anti-spyware.

» SPAMfighter - 10/19/2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste