Ny trojansk hest rammer Mac brugere

Mac OS X brugere er mål for en ny trojansk hest som har til formål at sende denial-of-service (DDoS) angreb ud fortæller internetsikkerhedsfirmaet Sophos på msnbc.msn den 26. oktober 2011.

Ifølge Sophos fungerer det nye malware OS X/Tsunami-A ved at hægte sig fast på værts systemet og derefter får det videre instruktioner fra en Internet Relay Chat (IRC). Sophos mener at målet er, at infiltrere computeren så den bliver en del af et netværk som kan komme med massive DDoS angreb mod websider, så de til sidst ikke kan fungere ordenligt.

Graham Cluley, Senior Technology Consultant ved Sophos mener at DDoS ikke kun er et værktøj, men at det også kan bruges til at komme i kontakt med en infiltreret computer. Det er svært at vide hvordan koderne kommer ind på Mac'en, der er bl.a. en chance for at offeret selv deltager i angrebet på websiden. Det kunne også tyde på at trojaen kommer ind via en gammel troja fra 2002, som var designet til at infiltrere Linux ifølge Robert Lipovsky, Malware Researcher v...

» SPAMfighter - 11/4/2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste