Computerorm angriber Yahoos e-mail

Verdens største udbyder af e-mail tjenester Yahoo er blevet ramt af virusangreb. Selskabet oplyste mandag, at "en meget lille del" af de mere end 200 millioner e-mail konti, som Yahoo administrerer, var blevet inficeret af ormen. Det skriver Reuters Bureau.

Ormen ankommer til e-mail kontoen som en besked under overskriften "New Graphic Site". Bliver den åbnet inficerer den PC'en og spreder sig til andre computere via e-mail brugerens adressebog.

Til forskel fra de fleste andre mail-fremsendte vira kan denne orm, som har fået navnet Yamanner, godt inficere en computer bare ved at e-mailen bliver åbnet - det er altså ikke nødvendigt at åbne en vedhæftet fil.

Yahoo oplyser, at man allerede har gjort meget for at stoppe angrebet. Yahoo har blandt andet rådet brugere til at få deres virus- og firewallbeskyttelse opdateret, ligesom selskabet fraråder brugerne at åbne mails sendt fra adressen av3@yahoo.com.

» TV-2 Finans - Louise Ravn - 13-06-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste