Advarsel imod Olympiske Lege 2012 Spam

Spammere bruger store begivenheder til at generere spam og inficere computere. De Olympiske Lege i London 2012 er ingen undtagelse og netop i disse dage synes mængden af spam relateret til Olympiske lege at toppe.

Mindre end i måned før starten af de Olympiske Lege i London synes der at være tre forskellige typer af spam omhandlende den store begivenhed. Helt centralt er spammere som forsøger at sælge falske billetter. Disse billetter sælges gennem uautoriserede salgssteder og deres ægthed kan ikke bekræftes. Andre typer Olympiske lege relateret spam er spam som udgiver sig for at være konkurrencer hvor vinderen kan vinde billetter til begivenheden. Nogle af disse mails er befængte med malware via vedhæftede filer. Åbner man således noget man tror er en blanket der skal udfyldes er der derimod tale om et stykke malware som ødelægger ens computer. Den sidste meget udbredte spam her er phishing forsøg hvor man bedes oplyse sit navn og adresse til fremmede som tilbyder OL billetter.

Kim Falkner, SPAMfighter udtaler; "Det er helt typisk med den slags forsøg så tæt på OL. Vi så de første spamangreb om OL allerede i 2011 men der intensiveres nu hvor begivenheden er umiddelbart forestående"

SPAMfighter anbales at man vedrørende billetter benytter det officielle website for London 2012 og i øvrigt udstyrer sin PC med anti spam og anti malware.

» SPAMfighter - 26-06-2012

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste