"WoW": SPAMfighter beskytter nu Windows Vista og Windows Mail

En ny version af SPAMfighter er nu kompatibelt med Windows Vista og det nye program Windows Mail. Den nye version integrerer helt med den seneste Windows teknologi, hvilket giver mail-brugere muligheden for at anvende SPAMfighter med det nyeste operativsystem og den nyeste mail-klient fra Microsoft.

"SPAMfighter er glade for at kunne introducere en version, som er kompatibelt med Windows Vista og Windows Mail. Mange af vore brugere har opgraderet til det nye operativsystem, og vi er glade for at vi kan tilbyde dem SPAMfighter til det nyeste operativsystem og program fra Microsoft", siger medejer- og stifter Martin Thorborg.

Windows Mail er en en ny mail-klient til operativsystemet Windows Vista, som erstatter Outlook Express. SPAMfighter har designet den seneste version, der let integreres med Windows Mail, så brugerne hurtigt kan beskyttes mod spam og phishing bedragerier. Læs mere om phishing her.

Mange bruger mest deres computere til at sende og modtage mails. Nu er risikoen endnu større end nogensinde før for at få spam og phishing trusler. Statistik fra SPAMfighter viser, at andelen af spam, der sendes ud, er over 80%. Med den nyeste version af SPAMfighter beskyttes brugerne fra disse trusler. SPAMfighter filtrerer cirka 90% af alle spam-mails og 99% af alle phishing mails, hvilket gør det til et yderst effektivt anti spam filter.

Den nye version af SPAMfighter er nu tilgængelig for download fra SPAMfighters side. SPAMfighter Pro kan downloades og bruges gratis i 30 dage. Efter 30 dage kan brugere købe SPAMfighter Pro eller vælge at nedgradere til SPAMfighter Standard, som er helt gratis. SPAMfighter er nemt at installere og integreres nu også med med Windows Vista og Windows Mail. Læs mere om SPAMfighter her.

SPAMfighter bruger den styrke, at 3.1 brugere rapporterer, når de får en spam-mail. Sekunder efter denne rapportering, er spam-mailen fjernet fra alle andre brugere, og det bevirker, at kun ganske få spam-mails slipper igennem filtret.
Få mere information om SPAMfighter her.

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 København K. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 Fax (USA) +1 (561) 962 4266

 

 

 

» SPAMfighter - 05-03-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste