SPAMfighter 5.0 filtrerer endnu bedre end nogensinde

Den nyeste version af SPAMfighter er ude nu og beskytter SPAMfighter brugere som aldrig før.

SPAMfighter har udgivet version 5.0, som giver brugere af SPAMfighter den bedst mulige beskyttelse. SPAMfighter 5.0 har mange nye forbedringer i filtreringskapaciteten, som er unikke og tilgængelige kun for brugere af SPAMfighter.

"Den nye version af SPAMfighter forbedrer muligheden for at fange den seneste form af spam, hvilket gør filtreringen endnu bedre for brugere af SPAMfighter", siger Martin Thorborg stolt.

En af de typer spam mails, der har plaget mail-brugere verden over, har været spam i form af billeder. Lige denne type spam fortsætter med at blive mere og mere teknisk avanceret, hvilket gør den sværere at filtrere.

SPAMfighter har skabt et filter, der skanner billedet for at undersøge, om det er spam. Den seneste version af SPAMfighter har øget hastigheden for denne skanning ved at lære filtret at genkende spam ved kun at se små dele af billedet. SPAMfighter kan skabe flere signaturer for samme billede. Disse signaturer er kun signaturer af dele af billedet. Dette øger effektiviteten af SPAMfighterfiltret, da det tillader flere muligheder for at beregne den kendte signatur.

SPAMfighter har tillige skabt en metode for at filtrere spam mails af forskellig størrelse. SPAMfighters filter kan nu skalere mails, hvilket gør størrelsen irrelevant og skanner mails for spam på denne måde. Dette gør det enklere at finde spam ved, at der er mindre at søge igennem.

En anden måde at filtrere billedbaseret spam, hvilket SPAMfighter har arbejdet hårdt med at forbedre, er detektionen af tekst i spam. Ved at kunne skanne billederne kan tekst pejles ud og genkendes igen som spam. Denne funktion arbejdes der stadig på, og det bliver snart endnu mere avanceret.

SPAMfighter bruger en centraldatabase med spam mails, som er blevet rapporteret af SPAMfighters brugere. Spam filtreres gennem databasen, så indkommende mails sammenlignes med databasen for at se, hvorvidt det er spam eller ej. Da databasen hele tiden opdateres ved at brugerne anmelder smap, gør det muligt for SPAMfighter at filtrere de nyeste spam mails. Derfor er SPAMfighters community på forkant i kampen mod spam og blokerer hele tiden de nyeste former for spam.

SPAMfighters database ejes og vedligeholdes af SPAMfighter og har teknikere, som gennemgår den rapporterede spam. De arbejder døgnet rundt for at holde sig ajour med spam. Ved at undersøge den rapporterede spam har SPAMfighter 5.0 kunnet forbedres for bedre at genkende spam.

Disse nye metoder for spam filtrering hjælper SPAMfighter med at ligge steppet før spammerne. Både hastigheden og filtreringsteknologien er opdateret. Dette gør, at brugere af SPAMfighter får deres mails hurtigt og spam frit.

Brugere af SPAMfighter får den bedste filtreringsmulighed med de nyeste opdateringer. SPAMfighter 5.0 kommer garanteret til at give brugerne af SPAMfighter bedre filtrering ved at tilbyde den bedste og nyeste teknologi indenfor spamfiltrering.

SPAMfighter er Europas førende udviklere af anti spam filtre. Det danske firma ejes af grundlæggerne af jubii.dk, Henrik Sørensen og Martin Thorborg sammen med to programmører, Daniel Hjortholt og Martin Dyring. SPAMfighter har 20 ansatte og er baseret i København. SPAMfighter er gældsfrit og 100 procent financeret af indtjeningen af SPAMfighter klienten. Hver dag fjerner SPAMfighter 12 millioner spam mails fra
15 millioner testede mails modtaget af 2,7 millioner brugere i 212 lande/regioner.

SPAMfighter bruger den styrke, at 2,7 million brugere med et enkelt klik rapporterer, når de får en spam mail. Sekunder efter denne rapportering, er spam-mailen fjernet fra alle andre brugere, og det bevirker, at kun ganske få spam-mails slipper igennem filtret. Resultatet er, at 90% af al spam filtreres væk inden det når brugerne.
Læs mere om SPAMfighter her.

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 København N, Danmark. Tlf.: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 Fax (USA) +1 (347) 341-4657

 

» SPAMfighter - 14-02-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste