SPAMfighter stopper ny malware inficeret Virginia Tech spam-mail

Spammere er berømte for at drage fordel af store - ofte tragiske begivenheder for at spamme interesserede og nysgerrige e-mail læsere. Dette er ikke undtagelsen, der bekræfter reglen. I dette tilfælde drejer det sig om tragedien fra Virginia.

Spammere sender spam-mails med et billede af drabsmanden Cho Sueng Hui samt et link, der hævder at vise en video fra skyderierne. Når en e-mail bruger klikker på linket, er der ingen video men derimod en skadelig screensaver, der downloades og installerer en bank spyware Trojan.

"Det er en foruroligende form for spam-mail, som udnytter en tragisk situation. Vi på SPAMfighter er glade for at filtrere den væk, så ingen af vore brugere bliver berørte af denne spam-mail eller skadelige Trojan", fastslår medejer og medstifter Martin Thorborg.

Den trojanske orm i denne spam-mail stjæler passwords og bankinformationer fra sagesløse computerbrugere. Derfor har SPAMfighter arbejdet hårdt for at beskytte e-mail brugere fra at se og klikke på det inficerede link.

Udover denne specifikke spam-mail, filtrerer SPAMfighter også andre spam-mails, som er blevet sendt fra tilsyneladende velgørende websites, men som forsøger at franarre penge og kreditkortinformationer fra generøse e-mail brugere, som blot forsøger at hjælpe.

SPAMfighter virker ved at skanne indkommende e-mails. Hvis en e-mail er detekteret til at være spam, vil den automatisk blive filtreret væk fra brugerens in-box og hen til en SPAMfighter folder. Dette betyder, at e-mail brugere ikke behøver at tænke om e-mails som disse er legitime. Prøv SPAMfighter gratis for 30 dage, klik her.

SPAMfighter er Europas førende antispam producent og på verdensplan beskytter vi over 3 millioner privatbrugere og virksomheder mod spam på deres computere og servere.

SPAMfighter bruger den styrke, at over 3 millioner brugere rapporterer, når de får en spam-mail. Sekunder efter denne rapportering, er spam-mailen fjernet fra alle andre brugere, og det bevirker at kun ganske få spam-mails slipper igennem filtret. Læs mere om SPAMfighter her.

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Copenhagen N, Denmark. Phone: +45 7022 1551 Fax (Europe): +45 3323 0376 Phone (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

» SPAMfighter - 24-04-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste