SPAMfighter stopper ny malware inficeret Virginia Tech spam-mail

Spammere er berømte for at drage fordel af store - ofte tragiske begivenheder for at spamme interesserede og nysgerrige e-mail læsere. Dette er ikke undtagelsen, der bekræfter reglen. I dette tilfælde drejer det sig om tragedien fra Virginia.

Spammere sender spam-mails med et billede af drabsmanden Cho Sueng Hui samt et link, der hævder at vise en video fra skyderierne. Når en e-mail bruger klikker på linket, er der ingen video men derimod en skadelig screensaver, der downloades og installerer en bank spyware Trojan.

"Det er en foruroligende form for spam-mail, som udnytter en tragisk situation. Vi på SPAMfighter er glade for at filtrere den væk, så ingen af vore brugere bliver berørte af denne spam-mail eller skadelige Trojan", fastslår medejer og medstifter Martin Thorborg.

Den trojanske orm i denne spam-mail stjæler passwords og bankinformationer fra sagesløse computerbrugere. Derfor har SPAMfighter arbejdet hårdt for at beskytte e-mail brugere fra at se og klikke på det inficerede link.

Udover denne specifikke spam-mail, filtrerer SPAMfighter også andre spam-mails, som er blevet sendt fra tilsyneladende velgørende websites, men som forsøger at franarre penge og kreditkortinformationer fra generøse e-mail brugere, som blot forsøger at hjælpe.

SPAMfighter virker ved at skanne indkommende e-mails. Hvis en e-mail er detekteret til at være spam, vil den automatisk blive filtreret væk fra brugerens in-box og hen til en SPAMfighter folder. Dette betyder, at e-mail brugere ikke behøver at tænke om e-mails som disse er legitime. Prøv SPAMfighter gratis for 30 dage, klik her.

SPAMfighter er Europas førende antispam producent og på verdensplan beskytter vi over 3 millioner privatbrugere og virksomheder mod spam på deres computere og servere.

SPAMfighter bruger den styrke, at over 3 millioner brugere rapporterer, når de får en spam-mail. Sekunder efter denne rapportering, er spam-mailen fjernet fra alle andre brugere, og det bevirker at kun ganske få spam-mails slipper igennem filtret. Læs mere om SPAMfighter her.

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Copenhagen N, Denmark. Phone: +45 7022 1551 Fax (Europe): +45 3323 0376 Phone (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

» SPAMfighter - 24-04-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Næste