Nye former for "Penny Stock" spam kan stoppes af SPAMfighter

E-mail brugere oplever nye former for spam der tilsyneladende indeholder MP3 filer med sange af kendte kunstnere.

"Fornyligt har vi og en række af vores kunder oplevet at spammere bevæger sig væk fra PDF- og billedspam til MP3 spam", udtaler Alix Aranza, direktør for SPAMfighter, North America. "MP3 spam er svært at stoppe for mange filtre, men via vores community filter har vi succesfuldt allerede stoppet mange af disse spam mails for alle brugere af vores community", tilføjer Alix Aranza.

MP3 filerne som er vedhæftet spam mailen er navngivet i forsøg på at snyde brugere til at åbne MP3 filen. Nogle af navnene der benyttes er kendte kunstnere som "snoop.mp3" and "bbrown.mp3". Andre MP3 filer hedder "vmail.mp3" og "funnyduck.mp3". Når man åbner MP3 filen er der en reklame for en "penny stock" i lav kvalitet. En "penny stock" er en aktie hvis kurs spammere håber at kunne påvirke ved at skabe en kunstig efterspørgsel.

Et af problemerne med MP3 filen er størrelsen og nogle MP3 spam mails er hele 173 KB. Dette er den største spam mail som nogensinde er landet i en indbakke og mails af denne type tager både hukommelse og båndbredde.

SPAMfighter er i stand til at stoppe disse og andre former for spam på grund af community spam filteret. Hvis en bruger modtager en spam mail som ikke er stoppet af filteret, så kan man rapportere den som spam med et enkelt klik. Når den er rapporteret af nok brugere vil den automatisk blive filteret væk for alle brugere. Dette giver et community sikkerhed imod nye former for spam. Former for spam som traditionelle spamfiltre ikke fanger.

Om SPAMfighter:

SPAMfighter er Europas førende producent af spamfiltre. Den danske virksomhed er ejet af stifterne af Jubii.dk, Henrik Sørensen og Martin Thorborg sammen med programmørerne Daniel Hjortholt og Martin Dyring. SPAMfighter har 35 ansatte og har hovedkontor i København.

SPAMfighter North America er baseret i Boca Raton, Florida og ledes af Alix Aranza.

SPAMfighter er en gældsfri virksomhed, og 100 procent finansieret af netop indtægterne fra salget af SPAMfighter klienten. SPAMfighter fjerner hver dag over 19 millioner spam mails fra 22 millioner testede e-mails modtaget af over 4 millioner brugere i 216 landeområder.

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, info@spamfighter.com, SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, 2400 København NV, Danmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 eller Alix Aranza Telefon (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

 

» SPAMfighter - 07-11-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste