Syndflod af App Store Spam

Nyt stort forsøg på at spamme brugere af Apple Store rammer de danske og globale e-mail brugere i dag. Med mere end 250.000 titler i Apple Store, millioner af brugere af Iphones og Ipad's og en skønnet milliardomsætning til Apple er brugere af App store et oplagt mål for spammere.

Der flourerer forskellige mails med titler som

ID:419-414659 Apple AppStore Order Notify
ID:454-39338052 Apple Store Order Cancellation
ID:1009-50557 Apple Store Order Notification
ID:667-46784633 Apple AppStore Order Cancellation

Disse mails forsøger alle at narre læseren til at klikke på et "Order status" link som leder ind til sites som sælger Viagra og som muligvis indeholder spyware. De forskellige spam mails varierer titlen men også dette "Order status" link. Nedenfor kan ses et screenshot af et af disse Apple Appstore spam mails:

fake appstore spam

Som altid anbefales at udvise stor forsigtighed med sådanne mails og et spam filter samt etopdateret anti-spyware er altid nødvendigt at benytte.

» SPAMfighter - 23-05-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste